Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj vulkan prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure,inače uzmem ketonal i normabel ,ali sam mislila da je možda to bolje.
    Iva tako si lijepo opisala pa neka sve tvojim stopama nakon punkcije!!!čestitam!
    hej cure, i ja uzimam isto kao vulkan,ketonal forte i jedan normabelić,al to popijem tamo u čekaoni,za sada je super djelovao... vulkan sretno sutra na punkciji i neka bude tih js.

snekica,njoka kako je danas bilo?

dali netko od vas zna kada bi trebao biti izglasan novi zakon, ja već planiram šta ću dalje ako mi ne uspije sekundarni
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 12.02.2012. at 08:52

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    hej cure, i ja uzimam isto kao vulkan,ketonal forte i jedan normabelić,al to popijem tamo u čekaoni,za sada je super djelovao... vulkan sretno sutra na punkciji i neka bude tih js.

snekica,njoka kako je danas bilo?

dali netko od vas zna kada bi trebao biti izglasan novi zakon, ja već planiram šta ću dalje ako mi ne uspije sekundarni
    Ministar je osnovao povjerenstvo za izradu prijedloga zakona. Navodno bi prijedlog trebao biti gotov sredinom mjeseca i tada kreće javna rasprava. Ne znam što je ministar mislio pod javnom raspravom, nadam se u Saboru.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •