Sretan rođendan!![]()
Sretan rođendan ~~~~~ <3
Sve najbolje i od mene!
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretan rodjendan Tonček od
a svima Vama zelim sve najbolje za predstojece blagdane![]()
Sretan rođendan, Tonček, i sorry na zakašnjenju.
A cijeloj obitelji sretni blagdani, od srca!![]()
Drage moje, hvala i dalje na tome sto mislite na nas (i na rodjendanskim zeljama).
Mi smo u medjuvremenu svasta postigli, pa se moram malo pohvaliti
Antun je sad peti razred, i iako sam se ja bojala prelaska u vise razrede, pokazalo se da je njemu sad mozda i bolje - sigurno teze, ali zanimljivije. A i on bolje funkcionira, u cetvrtom razredu imao je poprilicnih problema s paznjom, sad se to vise gotovo i ne primjecuje. Emocionalno je znatno stabilniji, u drustvu u razredu (i van skole) se dobro snalazi. Nekad pomislim da sam previse fokusirana na taj njegov skolski uspjeh, ali to njemu zaista je vazno. Osjecaj da mu ide, i to neko uvjerenje da je pametan, mu poprilicno dize samopouzdanje. I koliko god se (onak pubertetski) pravi da mu takve stvari nisu vazne, jako mu godi da je prosao s 5.0 i da su ga izabrali za predsjednika razreda. Uglavnom, cini mi se da se dobro poklopilo nekoliko elemenata price: njegov i nas trud s jedne strane, i sretne okolnosti s druge strane (nova asistentica je odlicna, s izborom razrednice takodjer je imao puno srece, vecina profesora je vrlo brzo na pametan nacin pocela provoditi individualizaciju nastave).
Sto se tice motorickog napretka, to je ono sto ide sporo i mukotrpno, ali ide. Ja bih naravno voljela da je moguce da ide brze i da ga nekako bolje mozemo motivirati, ali zapravo postaje sve teze motivirati ga na redovito vjezbanje. Tako da moramo smisljati kako da ga aktiviramo, a da to ne dozivi kao vjezbanje. I jos sada ulazi u pubertet, i sve mu je glupo sto mi predlazemo i hoce biti 'svoga tela gospodar'... Sad je u toja fazi da gotovo sve relacije svladava pjeske, ali ga netko treba pridrzavati zbog loseg balansa (osim u stanu, tu se krece samostalno i uvijek se ima za sto prihvatiti). Kolica koristi tek rijetko. Ja sam nekako uvjerena da bi on mozda mogao hodati i stabilnije, kad bi se vise koncentrirao na to. Ali to mu je dosadno, pa se radije glupira dok hoda, dok ja zvocam.
Uglavnom, sad uziva u zadnjim danima ferija (i pomalo se dosadjuje), nakon sto smo odradili blagdane, rodjendansko slavlje (nerf-party s 15 klinaca u stanu, i prezivjeli su svi!) novogodisnji tulum i zimovanje.
draga a zakaj, jako mi je drago citat ovako divne i motivirajuce vijesti![]()
A zakaj, ovo su baš krasne vijesti!
![]()
A zakaj, divne vijesti!!![]()
Posljednje uređivanje od MalaSirena : 13.01.2012. at 08:37
divne vijestibaš vesele
![]()
samo dalje gurajte.
i meni je ovo lijepo čitati, sigurna sam da iza svega stoji jako puno truda, i Tončekovog i vašeg.
sretno i dalje!
baš mi je drago da ide na bolje, svaka čast tonček![]()
A zakaj, ma super, super!
I baš mi je drago da ste imali nerf party za rođendan, meni se činilo da je A. djetinjastiji nego prije dvije godine kad se zapalio za nerf, lol. Nama stalno dolazi društvo na ratovanje.
super za napredak
bit će to super, bravo, tonček! a ti samo dalje zvocaj i natjeravaj, to mu treba, koliko god odbijao.
svaka cast, tonceku ali i citavoj obitelji![]()
zelim vam da iz dan u dan bude sve bolje i bolje![]()
Jeeej, bravo za cijelu obitelj! Bravo Tonček!
I ja sam bila uvjerena da je to samo rezultat emocionalne regresije, dok nisam skuzila da i ostatak razreda brije na to. Cak se i njegov bivsi asistent (koji mu je sad povremeno babysitter), decko od 25 godina, pokazao inimno informiran i zaiteresiran
A veli mi muz da ja to kao zensko ne mogu skuzit, ali da je njemu savrseno jasno.
super super vijesti![]()
šta vam je taj nerf, zašto ja to ne znam
![]()
valjda nisi gun crazy
otprilike ovo
samo ja sve kod nas natjeravam da nose zastitne naocale
Ili ovo. Sad mi je lakše, kad vidim ove momke s reklame. a zakaj, kakva regresija, vidiš da su nam djeca ispred svoje dobi.
a zakaj uviejk se radujem kad te vidim na forumu, jer mi daje osjecaj da napredujete, a iz ovoga sto kazes vam ide odlicno![]()
đizs summer![]()
joe, ja lepo pitam pa dobijem odgovor.
da sam znala, dm bi donio taj nerd sigurno, bio bi hit. sad nek čeka do rođendana![]()
a zakaj, stvarno su divne vijesti. samo tako dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo za napredak!
Pametnom dečku još puno vibri za potpuni oporavak.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~![]()
Ajme, tako su me razveselile ove vijesti,
bravo za Tončeka i bravo za svih vas, samo tako naprijed!
Odoh sada guglati...![]()
super vijesti!! u tom ritmu gurajte i dalje!! bravo!!
bravo za hrabrog dečka i čitavu porodicu! radujem se ovako dobrim vestima!
super je čitati dobre vijesti.
samo naprijed
Bravo, Tonček, i sretan rođendan!
A zakaj, divne vijesti, lijepo je to čitati. I pridruži nam se češće, fališ nam.![]()
Baš se radujem što gurate napred, tako hrabro, svi vi!
Tek sadvidim prekrasne vijesti.
A zakaj, drago mi je da si se javila, super za Tončeka i sve vas!![]()