Pokazuje rezultate 1 do 50 od 375

Tema: ljetovanje 2012. s dvoje male djece-GDJE!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

je, Pakostane

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Razmišljam što bih preporučila u svojoj županiji (ŠK) i čini mi se da je ljeti svugdje gužva (ili je to samo meni gužva).
    Jadrija je dosta mirna, između Šibenika i Vodica, ali nema ambulantu i ljekarnu.
    Možda su Srima i Tribunj zgodni? Oni su Vodicama sa strane, ali opet, gužva...?
    Možda Marta napiše kako je u Pirovcu.
    Južno od Šibenika, sve do Primoštena je puno privatnog smještaja, međutim, čini mi se da su to više vikendaška naselja nego naseljena mjesta, osim Grebaštice.
    Ovako na prvi pogled, ništa ne odgovara idealno tvojim zahtjevima, ali nadam se da sam ti ipak malo pomogla.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    je, Pakostane
    baš mi je žao, ali pretpostavila sam

Pakoštane su mjesto gdje moraš znati unaprijed kuću u koju ideš, informirati se je l na brdu ili nije, na kojoj strani mjesta je (Janice npr. uopće nemaju hlada), boraviti u njima do 1.7. ili nakon 25.8., i ponajviše imati auto da možeš otići na okolne plaže (i one koje su 2 min autom, s djetetom to puno znači) ili pak udaljenije - Biograd, Murter i sl.
    I imati čeličnu volju za othrvati se od varanja lokalnih teta u trgovinama i na tržnici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •