Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: operacija fibroadenoma Klinika za tumore Ilica 197, Zagreb

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno operacija fibroadenoma Klinika za tumore Ilica 197, Zagreb

drage moje,

Prije neki dan isla sam na redoviti UZV dojki, i otkriven mi je jos jedan fibroadenom uz od prije postojeći. Ovaj novi dr nije siguran je li fibroadenom pa me salje na citopunkciju ili biopsiju i preporuca operacija oba fibroadenoma (ovaj prvi imam od 2002 i velicine je 3, 5 cm, a sad je narastao još pola cm pa ga dr preporuca izvaditi. U međuvremenu sam rodila jos jedno dijete.

E sad pokusavam se tu snaci na Internetu a nitko mi se ne javlja na tel. pretpostavljam da moram otici u Kiruršku ambulantu u Klinici za tumore. Probala sam zvati 3713601 ali nitko se na javlja. Moze li mi netko tko je bio ili zna dati njihov broj i od kad do kad mogu doci na pregled, mogu li se telefonski naruciti?

Hvala vam na svim odgovorima.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

3713555, to je centrala, trazi kirursku ambulantu i naruci se na pregled. Ja mislim da ponedeljkom primaju bez narudzbi, samo se pojavis i cekas pregled.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala budem ih porobala nazvati, znas li od kad do kad mogu doci?

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ajde odi negdje po drugo misljenje, ako treba i trece.

Ja imam nekoliko fibroadenoma, kontroliram ih, ali doktori ne preporucuju kiruski zahvat.

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ispricavam se, istekao mi edit. Moji fibroadenomi nisu rasli pa stoga mi je mozda zato tako receno. No, svejedno, ja bih konzultirala jos nekoga i svakako, naravno napravila biopsiju kako je i preporuceno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da i ja to radim idem step by step, prvo cu napraviti biopsiju ovog novog fibroadenoma pa cu vidjeti sto i kako dalje, neki doktori preoporucuju da se operiraju da ne bi preraslo u zlocudno, neki da se prate

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo je stari broj novi je 3713 601
    Citiraj mel23 prvotno napisa Vidi poruku
    3713555, to je centrala, trazi kirursku ambulantu i naruci se na pregled. Ja mislim da ponedeljkom primaju bez narudzbi, samo se pojavis i cekas pregled.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •