Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4091

Tema: Imena za curice (5)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kate76 prvotno napisa Vidi poruku
    Recimo, meni je ime Chiarra predivno. Nisam se mogla natjerat da T. tako nazovem, a još manje da je pohrvatim u Kjara. Nije mi to to.
    Chiara ide s jednim slovom 'r'.
    I bas je lijepo.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara ide s jednim slovom 'r'.
    I bas je lijepo.
    Je, lijepo je. Jedno ili dva r (točno je i jedno i drugo) ne mijenja poantu.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je, lijepo je. Jedno ili dva r (točno je i jedno i drugo) ne mijenja poantu.
    U Italiji bi se ime Chiarra - sa dva slova r - smatralo pogresno napisanim. Kao da, npr., napises Svjetllana ili Jassna.

Ali dobro, svakome svoje, varijacije na temu, i tome slicno.

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    U Italiji bi se ime Chiarra - sa dva slova r - smatralo pogresno napisanim. Kao da, npr., napises Svjetllana ili Jassna.
    Baš to htjedoh reći i to upravo u kombinaciji sa istim primjerima. I ne vidim zašto bi se imena morala pohrvatiti. To je isto ko da se zoveš Iskra i odeš npr u SAD i tam te svi zovu Sparkle ili Spark (dobro, možda sam malo i pretjerala) ili u najboljem slučaju da ti ime pišu Iscra - mene bi to smetalo. Dakle ako si Anđela nisi Angela i obratno (naime znam i jednu i drugu pa budi faca pa im se krivo obrati...)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Raspravljamo o ukusima, a o tome se jelte ne raspravlja. Imena se ne moraju pohrvatiti, ali meni je čoškasto imati dupla slova u imenu djeteta, y i slično. Pri tome mislim na svoje dijete i njegovo ime.

Elly vidim da si blizu Italije, je istina, talijanski je Chiara, ali recimo preko bare Chiarra. Svakom svoje.

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Raspravljamo o ukusima, a o tome se jelte ne raspravlja. Imena se ne moraju pohrvatiti, ali meni je čoškasto imati dupla slova u imenu djeteta, y i slično. Pri tome mislim na svoje dijete i njegovo ime.

Elly vidim da si blizu Italije, je istina, talijanski je Chiara, ali recimo preko bare Chiarra. Svakom svoje.
    Moji favoriti su definitivno Tara i Tia ))

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •