Cure jel mi moze koja reci kad bi se najranije mogao test za trudnocu pisnuti??
elenice, cestitam!!!!! Ja isto radim, ali cijeli dan sam u sjedecem polozaju, pa svejedno imam pritisak i blagu menstrualnu bol, a malo me i ledja bole.
Kolika bi mi trebala biti beta u petak? Pomozite barem s okvirnim rasponom, ja sam veliki tudum za matematiku!!!![]()
crna ovco čestitam na trudnoći a što se tiče bete najbolje bi bilo da je dupla dakle pomnožiš sa 2
Meni je bio 5.dan transfer..aha..a jel moguce imati lazno pozitivan?
Pa cure, odem odapeti jedan fini utri-san i gle iznenađenja
pa obožavam Vas, to nam treba
joj kak je lijepa lista, još je moram malo obojati, urediti
Elena, ovco (sorry ali si sama kriva kaj si taj nadimak izabrala) sretno dalje
Mene očito nekaj klefilo, malo prije sam se probudila a spavam od 2, odradila instrukcije (koga ono muči matematika) i sada bi najradje navinula muziku do daske i plesala
a vratio se moj Šime (gdi__je__bija) i hrče tu u dnevnoj
Meni je trbuh baš se ispupčio, osjećaja nikakvih, sise bole u bradavicam, uff i to je sve, nećem o simptomima nećemmmm al nećm ni test ranije pišat, još samo da prokljuvim kak produžit bolovanje još tjedan dana a da ne moram ić koga prositi
e da , kada si stavljam utriće baš me boli, nemrem ni gurnut duboku jer imam osjećaj da sam zatvorena ful
makar sam zatvorena na još nekoliko rupa, za jednu pomaže jutarnja kava sa puno šećera, za drugu se moraš nagnuti nad lonac pun vrućeg čaja, a za treću legnut pored mog muža kada onak puhne u hrkanja
ajme ak mene ko skuži, velka joj beta![]()
a zapravo sam počela pisat Tratinčici da test nemre biti lažno pizitivan
u Pragu nedaju nikakve injekcije nakon transfera
samo utrogestan, kortikosteroide, folnu, heparin
Hehe linalenai meni je ponekad problem s utrogestanima, aj mislim da je kriva apstinencija hehehe
)))
Ja mislim da imam jako meku stolicu zbog utrica..
Ma mm me napada za te testove...
Nisam nekciju dobila poslje transfera..koristim utrogestane,folnu i prednison..
dajte si cure napravite potpise, ajde pliz, ak vam se da, ajd ajd
a ja idem ispeč riblju večeru
Nisam ja nikakvu nekciju primila! U pragu to nedaju! A utrici ne utjecu na test?
opaaa..čestitke elena i crna ovco....superrrrrrrr samo neka se ovako nastavi.....
Meni je danas 3dnt ali ne osjećam ništa pa m malo strah....vidim da svi imaju neke simptome...sise me ne bole kao inaće samo malo ono osjećaj da su teške i dolje pritisak ali ništa strašno....ako je transfer bio 3.dan kada bi po nekom pravilu trebala biti implantacija????
elena, ovčica i ostale čestitke
evo da i ja objavim svoju današnju betu na 13dnt 1424!!
sutra idem na kontrolu kod mpo pa se javim nadam se sa dorim vijestim, i nadam se da me ovaj hiper bude uskoro napustio..
na postupku bila u vinogradskoj;
pa sad baš trojke,uf..![]()
tlukaci5 nemoj se unaprijed brinuti - rast bete i uopće njena visina na pojedine dane nakon transfera je prilično individualna stvar. Evo ti moj primjer - ja sam 11dpt imala betu oko 230 i imala blizankice. Čovjek bi očekivao veću betu, ali eto.... A ima i cure kojima je ona bila u visinama, pa nosile jednu bebicu, zato - opusti se i uživaj![]()
Posljednje uređivanje od tonili : 22.02.2012. at 22:10
ovo su izgleda sretni dani za vadjenje bete, cestitke novim trudnicama
cestitke novim trudnicama![]()
Bože kako je ovo sretan tjedan! koliko predivnih beta!
cure svima čestitam od srca!
Linalena bradavice te bole.. to mi se sviđa.. njušim još jednu trudnicu..
tratincice sumnjiva si mi)))
linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nam se javiš sa lijepom betom
jutrodrage moje, hajde mi vi recite sto mislite. Mene malo brine, to sto me vise nista ne boli. 3 do 5 dana poslije transfera, imala sam prilicne bolove, od jajnika pa do osjecaja ko da cu dobiti mengu, sada apsolutno nista....Osim ponekog zicanja tu i tam, i poneke blage neugodnosti koja mi prodje stomakom, ali nista vise od toga.
![]()
to nije bas dobro zar ne?![]()
![]()
iskreno receno neznam jeli dobro ili nije kad svi drugacije reagiraju....
strpi se jos malo.....
mene je jutros poceo probadati ljevi jajnik kao da cu dobiti mengu
a trebala bi dobiti sutra ili prekosutra.....
tak da su mi nadanja sve manja i manja i nekak si mislim da nista
od moje trudnoce niti od ovog puta....ko ce docekati poned.
poludit cu doma...........
tebe brine sto te boli, a mene sto me ne boli...ja sam po ciklusu trebala dobiti jos prekjucer, ali racunam po punkciji jer su tako rekle cure, da se pomice i dolazi oko 14 nakon punkcije, sto znaci onda bih sutra trebala dobiti....nadam se da necu! nikad vise!
ja moram cekati do iduceg cetvrtka s betom...ni ja ne mogu vise da docekam, ubi me ovo cekanje.....![]()
hajde glavu gore, koliko sam vidjela skoro sve cure je ovdje bolilo pred mengu sve zivo, pa na kraju umjesto menge stigla beba...ne gubi jos nadu...![]()
elena čestitke na beti.. evo i ja sam tu moja beta 09.03. i nadam se velikoj ovaj puta...
Kiarad e sad lijepo uživaj i želim ti školsku trudnoću....!!!!!!!