Pokazuje rezultate 1 do 50 od 296

Tema: Je li papa u pravu...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Stadij blastociste za mene nije dijete,nije čovjek,jer da to smatram životom imala bih drugačiji stav.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj santana prvotno napisa Vidi poruku
    Stadij blastociste za mene nije dijete,nije čovjek,jer da to smatram životom imala bih drugačiji stav.
    Već sam negdje jednom postavila slično pitanje. Do kojeg je tjedna trudnoće moralno i zdravstveno prihvatljivo po plod drogirati se, pušiti i piti alkohol? Jer ako zigota i embrij nisu život, onda nemamo što ugroziti osim našeg osobnog zdravlja, ne ? Dakle, nije problem ako povučem koju crtu u ranoj trudnoći, odobrila bi to svakoj ženi ?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Već sam negdje jednom postavila slično pitanje. Do kojeg je tjedna trudnoće moralno i zdravstveno prihvatljivo po plod drogirati se, pušiti i piti alkohol? Jer ako zigota i embrij nisu život, onda nemamo što ugroziti osim našeg osobnog zdravlja, ne ? Dakle, nije problem ako povučem koju crtu u ranoj trudnoći, odobrila bi to svakoj ženi ?
    pitanje ti uopće nema smisla.
    To što si nabrojala nije zdravstveno prihvatljivo nikada.
    Želiš li pak zatrudnjeti i roditi, cilj je valjda da i spermiji, jajna stanica i svi stadiji od zigote do živorođenog djeteta budu bez oštećenja.
    Ne želiš li roditi, ili zatrudnjeti, odgovornost imaš samo prema sebi.
    Banalizranje nema smisla. Svaka oplođena jajna stanica potencijal je života, a milijun faktora određuju ostvarenje tog potencijala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •