Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: Prosvjedi...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Maro ja sad lupetam napamet ali to je ukinuto za osobne automobile. Recimo poljoprivrednik si prizna pdv za traktor, kombajn i sl ali za onog mercedesa koji ste mu spomenuli nemože.
    Ako se tm bavi rentanjem auta onda mu je to tako reći sredstvo za rad a ne osobni automobil. treba to dobro proučit.
    A što se toga tiče, mm ima obrt i zadnji dan je praktički trćao kupiti auto jel svakako smo ga trebali promjeniti i bilo bi nam šteta ne iskoristiti taj povrat, ali generalno apsolutno podržavam ukidanje korištenja pdv-a za osobne automobile.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    ali generalno apsolutno podržavam ukidanje korištenja pdv-a za osobne automobile.
    I ja, to potpuno podržavam i konačno se i tomu stalo u kraj (lako još za aute, mislim - nije, a gdje su još milijunske jahte i sl.).

A mm je upravo u fazi proučavanja, nešto će se valjda moći, ali nije ni knjigovotkinja još skroz načisto s time kako, ima biti da ni to nije sasvim jasno definirano
    A baš se gore iznad žestim zbog kašica i preglupog propisa (koji istina, skroz dobro zvuči - ono, manji pdv za dječju hranu, jupiii ). A ustvari je glupost teže kategorije (i baš ide u škinu našim poljoprivrednicima).

E da, ako će vam biti lakše, samo da znate da ne podržavam ni prosvjede u Grčkoj
    Posljednje uređivanje od Pcelica Mara : 02.03.2012. at 13:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •