Results 1 to 50 of 165

Thread: Prosvjedi...

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    SikaPika's Avatar

Quote Originally Posted by prima View Post
    pa liberalni kapitalizam je kriv za sve trenutne krize.
    nakon što je društveno poklonjeno odabranima, imamo još cca 20 god rada u nečijim tvornicama. koje evo propadaju. i ne mogu plaće isplaćivati.
    i sad nam kažu, niste dovoljno vrijedno radili, kupovali ste u lidla, previše ste crpili državu, vaša egzistencija nema ekonomsku opravdanost...
    i potiču nas da se glođemo međusobno, da jedni druge prokazujemo,
    mislim da nisi skužila seni, ili sam ju ja drugačije skužila

evo, uzmimo sad primjer tog mlijeka
    mi smo ga do nedavno kupovali u trgovini, Vindijino, nije najjeftinije, ali
    ovo koje sad kupujem je i jeftinije od toga, 4,5 kn litra, o kvaliteti neću uopće govoriti
    no, Konzum mi je udaljen 7 minuta hoda, a pijaca 20 minuta busom, pa sve vuci u bus pa na treći kat
    nekome se to ne bi dalo
    eto, i Pčelica kaže kako joj se sveki jednom probila do mljekara i jedva ugrabila
    misliš da ja nisam tako pa sam čovjeka pitala kako mogu svaki vikend dobiti svoje mlijeko a da ne dežuram od 7 ispred štanda, dao mi broj i sad se svaki vikend dogovaramo

sad možda opet neću biti skužena i možda se neće složiti žene s ovog foruma koje zaista malo troše i štede
    no, u tih par puta što sam bila u Lidlu, uvijek primjetim kako se ljudi natrpaju tim kao jeftinim stvarima, pa onda sto vrsta kojekakvih čokolada, čipseva, ovog, onog s bezbroj okusa
    jer su jeftine
    a ljudi uopće ne mogu skužiti da im ni ne trebaju
    pa jeftina roba u ovim i onim trgovinama
    neki dan prošetam pijacom, dijelom gdje je roba i skužim da ima hrpa štandova s čarapama, donjim vešom, običnim majicama, pletenom odjećom i sl. naše proizvodnje za istu cijenu kao u šta ja znam gdje to već kupujete
    isto je i s Konzumovom robnom markom gdje ja kupuejm čarape
    ok, dosadne su, u jednoj boji, ali pobogu, to su čarape, nisu moje noge Louvre pa da moram imati ne znam ti ja što na nogama

sad sam otišla daleko

da, i sve one vrste pseće hrane od kojih govno ima ne znam kakav oblik
    povraća mi se
    Last edited by SikaPika; 03.03.2012 at 02:50.