mislim da nisi skužila seni, ili sam ju ja drugačije skužila
evo, uzmimo sad primjer tog mlijeka
mi smo ga do nedavno kupovali u trgovini, Vindijino, nije najjeftinije, ali
ovo koje sad kupujem je i jeftinije od toga, 4,5 kn litra, o kvaliteti neću uopće govoriti
no, Konzum mi je udaljen 7 minuta hoda, a pijaca 20 minuta busom, pa sve vuci u bus pa na treći kat
nekome se to ne bi dalo
eto, i Pčelica kaže kako joj se sveki jednom probila do mljekara i jedva ugrabila
misliš da ja nisam tako pa sam čovjeka pitala kako mogu svaki vikend dobiti svoje mlijeko a da ne dežuram od 7 ispred štanda, dao mi broj i sad se svaki vikend dogovaramo
sad možda opet neću biti skužena i možda se neće složiti žene s ovog foruma koje zaista malo troše i štede
no, u tih par puta što sam bila u Lidlu, uvijek primjetim kako se ljudi natrpaju tim kao jeftinim stvarima, pa onda sto vrsta kojekakvih čokolada, čipseva, ovog, onog s bezbroj okusa
jer su jeftine
a ljudi uopće ne mogu skužiti da im ni ne trebaju
pa jeftina roba u ovim i onim trgovinama
neki dan prošetam pijacom, dijelom gdje je roba i skužim da ima hrpa štandova s čarapama, donjim vešom, običnim majicama, pletenom odjećom i sl. naše proizvodnje za istu cijenu kao u šta ja znam gdje to već kupujete
isto je i s Konzumovom robnom markom gdje ja kupuejm čarape
ok, dosadne su, u jednoj boji, ali pobogu, to su čarape, nisu moje noge Louvre pa da moram imati ne znam ti ja što na nogama
sad sam otišla daleko
da, i sve one vrste pseće hrane od kojih govno ima ne znam kakav oblik
povraća mi se