Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2803

Tema: Trudnoća i debljanje!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Shania prvotno napisa Vidi poruku
    Vrlo sam zabrinuta zbog svojih kg.
    Zatrudnila sam s 86 kg i 180cm.
    Inače sam krupna, jaka, ne izgledam debelo.
    Sada sam 14+3 i po mojoj vagi dobila sam 5 kg..meni se to čini jako puno, s time da sam imala jake mučnine i jela puno voća uz to sam veg.

Odavno već ne mogu zakopčati svoje nijedne hlače, trudničke 48 su mi već sad onak-taman...
    Stvarno se brinem ne toliko zbog estetskog dojma,nego zdravlja..
    Jedem normalno, doručkujem malo više i manje se krećem, jer sam mirovala do sada.

Sve me strah kolika ću biti, a moram ljeto provesti trudna
    ja imam hipertireozu koja se u trudnoći gotovo smirila, ali u početku tj. do 15 tjedna sam isto dobila 5 kg i zgrozila se. u prošloj trudnoći do tad nisam dobila ni kg, a do kraja sam dobila 14. iako, nije da baš pazim što jedem iako u početku sam bila stravično gladna sad se to smiruje. sad i dalje ne pazim, a zadnja tri tjedna ni grama gore. mislim da to sve baš i ne ovisi toliko hrani nego je jednostavno metabolizam, a i sve drukčije u trudnoći.
    najbolje je ne uzrujavat se oko kila nego ih prihvatiti kako jesu.
    ja sam uvijek bila deblja nego što treba biti i bojala sam se tih trudničkih kila, a kile od prošle trudnoće su doslovno otišle same čak i još više tako da očigledno pravila nema... debljanje je, mislim, najmanji problem oko kojeg treba razbijati glavu. osim naravno ako se radi o šećeru

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj lola3 prvotno napisa Vidi poruku
    debljanje je, mislim, najmanji problem oko kojeg treba razbijati glavu.
    a kad smo tašte i živimo u takvom društvu da je izgled jako bitan... ja mislim da neke trudnice najradije ne bi dobile ništa. ili tipa do 5 kg, ako baš moraju. jedan njemački website za trudnice kaže: prvo što morate prihvatiti jest činjenica da ćete se neminovno udebljati.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

evo recimo meni ne smeta debljina, čak sam sama sebi smišna ovako bucmasta (iako me nekad možeš čuti kako "grintam" ajme kolika sam) ali me leđa ubijaju, misilm da ova napaćena kralježnica jedva nosi ovu težinu

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj astral prvotno napisa Vidi poruku
    evo recimo meni ne smeta debljina, čak sam sama sebi smišna ovako bucmasta (iako me nekad možeš čuti kako "grintam" ajme kolika sam) ali me leđa ubijaju, misilm da ova napaćena kralježnica jedva nosi ovu težinu
    pratim astral i ulazem bolove u zdjelici!

kad kazem da me smeta debljina to nikako ne mislim na estetske razloge. dapace.
    mislim na sve ostale i svi su povezani sa zdravljem.
    i bolovima

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

plaćam zdjelicu (auuu) i podižem za križa...(uf majko moja mila)

a inače, ko god me vidi ( evo sad maloprije u apoteci) svi komentiraju kako izgledam kao da sam stavila loptu ispod majice, baš ono nekako špicasti i školski trbuh (al ne znaju oni koliko meni piše da sam u plusu)

i da svi su uvjereni da je dečko

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj manal prvotno napisa Vidi poruku
    a kad smo tašte i živimo u takvom društvu da je izgled jako bitan... ja mislim da neke trudnice najradije ne bi dobile ništa. ili tipa do 5 kg, ako baš moraju. jedan njemački website za trudnice kaže: prvo što morate prihvatiti jest činjenica da ćete se neminovno udebljati.
    Debljanje nije najmanji problem, al ne treba niti dramiti, naravno ako s epreviše udebljate ugrožavate svoju bebu, al to nadam se da znate.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •