Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1875

Tema: stigao i moj nalaz hormona....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jelena hvala na pomoći.
    nemam redovite ovulacije, ciklusi mi se kreću od 26-90 dana, uglavnom ne znam kad ovuliram, a i ako ovuliram onda imam takve bolove da moram na hitnu.
    debljina endometrija mi je do sada uvijek bila u redu. kad sam došla s ovim nalazima kod doktorice rekla mi je da su možda nalazi estradiola jednostavno krivo pokazali da je tako nizak.

estradiol sam kao i druge hormone vadila 2dc, jer mi je rečeno da ih vadim od 2-5dc.
    ništa, onda ću radije pričekati inseminaciju, možda bude više sreće.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku

ako je spermio ok-zašto ne počet s blagom indukcijom ovulacije i ciljanima (uz dodatak progesterona?)

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku

estradiol sam kao i druge hormone vadila 2dc, jer mi je rečeno da ih vadim od 2-5dc.
    Joj, ja sam krivo pročitala iz tvojeg posta da si vadila u sredini ciklusa. Sori! Nije mi bilo jasno u kojim jedinicama se mjeri. Onda znam da je to stvarno dosta niska razina. Ja imam suprotan problem. Možda da malko izmiješamo krv

Mogu ti reći što ja izbjegavam od hrane, a ti bi onda možda trebala jesti: ananas, paradajz, mrkva, soja... Ipak uz tako nisku razinu, mislim da prehrana ne može učiniti čudo.

Inače, moja razina je bila 56 kada su me odbili u MB zbog prevelike razine, oni vole do 40. Odgođen je ciklus pa je uz supresiju i kontracepciju u idućem ciklusu bilo mislim 21, pa sam ušla u stimulaciju, iako pod lijekovima vole da bude do 20.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 06.03.2012. at 14:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •