Pokazuje rezultate 1 do 50 od 254

Tema: traže se roditelji, čija djeca ne pohađaju vjeronauk!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja je tražila da ide, ali mi ne damo. stvarno je malo stvari koje joj ne dopuštamo, ali ovo je jedna od njih. ne želim da sluša sadržaj tog predmeta i gotovo. zbog toga smo i inzistirali da bude u knjižnici i da nipošto ne bude na satu (iako se i to desilo par puta...).
    obzirom da se ona deklarira kao vjernica, morala sam joj objasniti zašto mi je ok da je vjernica, ali mi nije ok da ide na vjeronauk. ne znam je li u potpunosti shvatila, ali pokušala sam joj objasniti.
    i da, ni ona nije izolirana, niti ju itko zeza, niti joj se čudi.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    moja je tražila da ide, ali mi ne damo. stvarno je malo stvari koje joj ne dopuštamo, ali ovo je jedna od njih. ne želim da sluša sadržaj tog predmeta i gotovo. zbog toga smo i inzistirali da bude u knjižnici i da nipošto ne bude na satu (iako se i to desilo par puta...).
    obzirom da se ona deklarira kao vjernica, morala sam joj objasniti zašto mi je ok da je vjernica, ali mi nije ok da ide na vjeronauk. ne znam je li u potpunosti shvatila, ali pokušala sam joj objasniti.
    i da, ni ona nije izolirana, niti ju itko zeza, niti joj se čudi.
    Ovako i naša. Izrazila je želju da ide, baš neki dan. Ali joj ne dam i gotovo. A nije izolirana jer ne ide, ni ništa, djeca su to tako prihvatila i gotovo. (ja sam se jako bojala kako će biti jer smo mala seoska škola u kojoj kao svi idu i svi sve znaju ali na kraju je ispalo da nije uopće tako, od njih 11 jih ne ide 4).

A škola je odmah do crkve (kako to bude u starim seoskim školama) pa znaju pod odmor otić u crkvu (imaju super popa) ali meni to ne smeta (kad smo neki dan čekali L da završi sa nastavom, je srednji sin izrazio želju da uđemo u crvu, pa smo ušli...i kada smo izašli me je nešto ispitivao i na kraju zaključio da je Crkva nešto kao Cirkus, he he).
    I sve pohvale školi jer imajo vjeronauk ujutro - prvi sat, i zadnji sat pa možemeo duže spavati ili ide prije doma.

Meni ne smeta vjeronauk u školama, smeta mi jer nema izbora - ili vjeronauk ili ništa ( (u našoj školi imaju još i muslimanski vjeronauk koji je u popodnevnim satima).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •