Sretan Dan žena svim dragim Rodicama!![]()
Drage moje rode kako sam sretna ovih dana čitajući koliko krasnih beta i bebica! Neka ova godina nastavi ovim nizom i ubrzo ćemo sve/i grliti svoju djećicu!
Sretan Vam praznik![]()
Lijepa kao Venera,jaka kao stijena,budi ponosna na to sto si ZENA!Gledaj ravno,ne spustaj glavu i uvjek znaj da si ti u pravu-SRETAN VAM DAN ZENA!!!!!
Drage moje sretan svima dan žena.
Ja prijavljujem transfer za nedjelju vjerovatno, danas smo odradili punkciju (nije bilo toooliko strašno koliko sam očekivala, izdražala bez problema i bez lijekova)
Dobili smo 10 JS, valjda će biti nešto od njih![]()
Odlično,veselimo se s tobom!
Sigurno će biti bar jedna mala žena!!!Možda i kakav dečkec da joj pravi društvo,i uspostavi balans kada se u kući bude proslavljao Dan žena.
Bravoo Bubimitka za punkciju i za perfektne embrije~~~~~~~~~~~~~~~~~~,Matt da sutra bude sve naj naj~~~~~~~~~~~~~~
Cure trebam pomoć. Stigli su mi nalazi trombofilije i situacija je slijedeća:
APTV 28 (25-40s)
APTV omjer 0,9 (0,8-1,2)
Protrombinsko vrijeme 1,12 (>0,70)
INR 0,95
Fibrinogen 3,4 (1,8 - 4,0 g/l)
Broj trombocita 254 (158-424)
Antitrombin III 107 (75-125 %)
Protein C-global 1,14 (o,69-1,56)
Lupus antikoagulant LA1 41 (31-45 s)
Za ove vrijednosti pretpostavljam da su ok jer su sve unutar referentnih vrijednosti.
Faktor V Leiden (R506Q) - NORMALAN TIP
Faktor II protrombin (G20210A) - NORMALAN TIP
MTHFR (C677T) - HETEROZIGOT
PAI-1 (4G/5G) - HOMOZIGOT 5G
Za Antifosfolipidna antitijela u Rijeci nemaju reagensa tako da čekam -krv sam izvadila.
Za kariogram još nisam dobila uputnicu jer doktori traže suglasnost od HZZO-a.
Mi se spremamo u novi postupak u 5 mjesecu.
Sretno svima u svim fazama.
Heh, bez lažne skromnosti, ja bih dvoje![]()
Zapravo, tek sad nakon punkcije osjećam da se nešto dogadja.. Ovo pikanje i sve ostalo mi je bilo kao neka igra koju igram s MM.. Hoću reći da nisam baš bila ni svjesna svega, kao u dobrom filmu...
M@tt držimo fige sutra!!
Drage moje Sretan vam Dan žena!
Bubimitka81 Bravooo za super punkciju i odličan broj js.....sad dečki zavode cure u labosu...živjela ljubav
Matt@ sretnooo!
Ovaj put je iz stimuliranog postupka trudnoca.Predzadnji put sam imala smrzlice n,da odmah ti svih 6 odmrznu i meni je samo jedan prezivio odm,i oplodio se.Vulkan to je tebi namjenjen odgovor ...pusa
Posljednje uređivanje od Svilena : 08.03.2012. at 19:58
Curke zabrinuta sam pa da i ovdje pitam.
Jučer bila punkcija, transfer trebao biti u nedjelju a sad me zvao dr. L da dodjem sutra....
Meni to ne zvuči dobro, nije prerano?!!?!
Draga moja ja sam imala transfer 48h nakon punkcije-četverostanicni i kao sto vidis uspjesan,nista ne brini oni znaju najbolje![]()
pa mislim da nije to će ti biti treći dan ne? ili ja griješim? mislim da se punkcija broji kao prvi dan..
Ja sam punkciju kao nulti
punkcija je nulti dan.
Bubimitka, mnogo je trudnoća ostvareno iz dvodnevnog transfera, a kod nas on i nije tako rijedak zbog zakona i oplodnje tako malog broja stanica... sretno!!!
čestitke novim trudnicama i svima puno sreće!!!
Ne brini to nije ništa čudno, ja sam imala punkciju u subotu i u ponedjeljak je bio transfer znači nakon 48 sati i tako je bilo svaki put tako da vjerujem da je to ok, osim ako se ne čekaju blastice. Kod mene za sada BINGOOOO, a dalje ćemo vidit to samo nebo zna
Držim srećke da se mrvice prime i da ih za 9 mj. imaš u naručju.
Hvala Malecka
I ČESTITAM!!!!! Miriši na dvojčeke
Stvarno prekrasna beta...
Krivi smajlić sam ubacila, nije trebalo biti smiješno, sorry![]()
Bubimitka i meni je transfer bio nakon 48 sati i kao to vidiš uspješan
M@tt sretno!
Bubimitka81 riječi ti se pozlatile da su bar dvojčeki, ali gledala sam malo vrijednosti kod blizanaca i možda je malo premala vrijednost, ali ne mora biti. Ma samo da bude sve dobro i da dobijem barem jednu svoju srećicu - ja najsretnija žena svijeta, a sve više me čini sretnijom još na kvadrat
Prvi ultrazvuk je 19.03. do tada uživancija, ljenčarenje i![]()
Prijavljujem danas transfer, treći dansad se samo malo treba strpiti i dočekati veeeliku betu
![]()
samo da javim da betu vadim u ponediljak jer danas nisam mogla.sretno svima.~~~~~~~~~~~~
vedre~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu. Imam feeling da si trudnica
Rominka, i tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da mrvice ostanu uz tebe!
I svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!! !
bubimitka , vedre sreeetnooo i neka budu veeelike bete!!!!
rominka supeeer!!! sad samo uzivaj i nek se najmanje 1 primi i da bude veeelika betaaa)))))
bubimitka, vedre i rominka želim vam ogromne bete, ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨sretno!!!
Evo prijavljujem današnji transfer dvije mrvice.Sada slijedi ono najgore... Iščekivanje... Tko če dočekati 26.3. ponedjeljak. Mislim da čemo prvu betu vadit u subotu 24-og.
sretno svima
Pozdrav svima! Danas mi je 4dnt, betu vadim 23.3. (izludit ću do onda)! Imam pitanje-jučer sam osjetila da me malo boli kad pišam. Jel moguće da sam dobila urinoinfekciju (koristim utrogestan 3x2) ili sam se možda iziritirala prečestim brisanjem (kad pišam svakih sat vremena jer pijem puno tekućine)? Inače, svaki dan mi je temp 37.3, danas čak 37.6 i dosta se znojim. Sutra ću svakako do gin, ali ako ima ko kakvih savjeta...da me malo umiri do sutra popodne....bila bih zahvalna.![]()
Svim čekalicama bete želim da im vrijeme što brže prođe i da imaju prekrasne bete! Svim trudnicaa - čestitkeeeeeeeeee![]()
Odlično M@tt, već sam napisala da čekamo zajedno, mi ćemo isto vaditi betu 24.
Jupiiiiiii, evo malo za sve nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje odbrojavanje je ovaj put čini se završilo iako mi je tek 9dnt. Već 3 dana krvarim i sigurna sam da je to prava menga tako da sutra idem vaditi betu tek toliko da uputnica ne ostane neiskorištena.
Svima vam želim velike bete i puno ~~~~~~~~~~~~~~~!
A joj strategija pa nije valjda, zar nije malo prerano za mengu?!!?
A i to krvarenje ne mora značiti nešto..
Malo se primiri, odmaraj i do vađenja bete sve je moguće.
Nadajmo se da će ipak biti sve ok....![]()
Sutra je moj dan za betu 12dpt , nikakvih simptoma ni PMS , M, T frka mi je velikaaaa , blazeno neznanje Vedre da nas sutra obradujes , Strategija vibrice da nas sutra ipak lijepo iznenadis
Strategija, Vedre, Sabas držimo fige za sutra i da nam javite ogromne bete ~~~~~~~~~~
Hvala cure! I ja sam se iznenadila što sam tako rano procurila. U početku sam se nadala da je implantacija ali umjesto da se smiruje samo se pojačalo. Nada umire posljednja tako da vam javim sutrašnju betu![]()
cure vadila betu 14dt 57.3 a danas 18 dt 369.7 jeli to u redu
Majja,
beta je u redu. sretno dalje![]()
Nakon 22 dana šmrkanja, konačno danas prelazim među pikalice (trebalo je 18 dana nakon prestanka logesta da dobijem).
Svim curkama u postupcima, kao i čekalicama koječega, puno~~~~~~~~~~~~~
Majjadaj samo malo detalje, gjde si bila i kaj si radiila
BigBlue jeeeeeeee, konačno, stvarno te mučilo. A sada puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vedre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ostale betalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E da i da pitam nekaj, meni danas 9dc
negdje 5dc prestala M i jučer i danas u 2 navrata baš fina crvena fleka, baš onako kako sam prokrvarila po Decapeptylom. Baš me to zbunjuje, kaj bi to moglo biti??? Ma valjda neki još zaostatak samo kaj nije smeđe neg baš krfca.
I da, kada sam vadila betu vadila sam i željezo i bilo je super, dannas sam htjela dati krv i pala na željezu????
cure drage od mene ni ovaj put ništa.danas prokrvarila.
svima u postupcima želim puno puno sriće.
vedre , strategija tako mi je žao..
meni je danas extra tužan dan..![]()
vedre, strategija, žao mi je, cure! Nadala sam se boljem ishodu!![]()
ajme curke, a ja se veselila pozitivi... držite mi se i puno ~~~~~ za dalje