Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Dm - nema više besplatnih vrećica!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Zadnji put sam baš u DM-u kupila neke (kaj ja znam kak se zovu, ne pamtim tako nebitne stvari), te s špagom na vrhu. I svakoj trećoj kad bi izvadila iz kante i išla je zategnuti, taj dio di stoji špaga bi se otrgnuo od ostatka vrećie i da prostiiš mo'š je "biiiiiip" i sa vrežmo i sa smećem, jer nema više šanse da se t ikako zaveže i pristojno odnese do kontenjera. I kaj? Ubaci u neku vreću tipa mullera ili Konzuma....

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Zadnji put sam baš u DM-u kupila neke (kaj ja znam kak se zovu, ne pamtim tako nebitne stvari), te s špagom na vrhu. I svakoj trećoj kad bi izvadila iz kante i išla je zategnuti, taj dio di stoji špaga bi se otrgnuo od ostatka vrećie i da prostiiš mo'š je "biiiiiip" i sa vrežmo i sa smećem, jer nema više šanse da se t ikako zaveže i pristojno odnese do kontenjera. I kaj? Ubaci u neku vreću tipa mullera ili Konzuma....
    isto se i nama događa

apropos platnenih ni ja nikako da se naviknem nositi ih sa sobom i uvijek nanovo uzmem plastičnu, sad me ovo možda i prisili

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mi se rijetko dogodilo, samo kad sam drugačije potezala onu perforaciju, sad t nekako pazim da lijepo potegnem i sve je ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •