Pokazuje rezultate 1 do 50 od 189

Tema: podne puzzle...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma prostirke koje idu u kupaonicu su sigurno jeftinije od ovih tatami puzzli!

istina,ako se ide ista kupovat kad vec puzu onda se ne isplati jer odu s te podloge za cas...(osim ako nece bas cijela prostorija biti u puzzlama isl)...
    ja sam strunjacu kupila kad je N imala 3mj (kad je postalo opasno da je na kaucu) i preselila sam je na nju... izgledala je smijesno kad bi spavala na njoj,ko da je bacena na pod...neki su se cudili kad bi dosli u posjet,ko kako vam je dijete tako na podu,pa jeli joj zima...

sad evo nakon 4mj gmize u rikverc pa se skala s nje,kad izadjem iz prostorije nadjem je kako lize parket...
    doduse,igracke pobacane po strunjaci je koliko toliko zadrze na mjestu....zasad...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ma prostirke koje idu u kupaonicu su sigurno jeftinije od ovih tatami puzzli!
    ali se vjerojatno manje testiraju nego proizvodi koji su namijenjeni da po njima pužu mala djeca :/

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

zanima me šta mislite o stavljanju bebe na madrac. naime, imam madrac još iz doba podstanarstva, spavala sam na njemu kratko tako da nije izdubljen, oprala sam ga i stavila na njega navlaku i ja svoju bebu stavljam na trbuh na njemu, okružim je igračkama i onda se igramo i vježbamo. je li, po vašem mišljenju ta podloga ipak premekana ili je ok?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Premekana je za pravilan motorički razvoj djeteta, ne bi bilo dobro da ti dijete provede većinu vremena na madracu. Treba vježbati na tvrđoj podlozi o koju se može oduprijeti.
    ako nisi vidjela ovu temu, svakako pogledaj http://forum.roda.hr/threads/34128-M...motori%C4%8Dki

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •