Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: RTG i dojenje

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno RTG i dojenje

Raste mi umnjak i straašno me boli. Stomatolog mi kaže da to treba snimiti da vidi u kojem smijeru raste itd., ali da ne preporuča snimanje dok dojim.
    I što sad raditi, uopće mi nije jasno, užasno me boli čitava vilica,pola glave mi se raspada, a ne mogu i ne želim se kljukati tabletama protiv bolova. Popijem jednu-dvije dnevno(to traje već 3 dana).
    Jel tko od vas išao na RTG snimanje zuba za vrijeme dojenja? Koliko dugo uopće ne bi smjela dojiti ako odem snimiti??

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ja 24 sata nakon toga nisam dojila. davala izdojeno. isto sam išla na rtg zuba umnjaka

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Smije se dojiti i snimati zub ili bilo koji dio tijela (npr pluća) bez ikakvog odgađanja dojenja.
    Iznimka su posebna snimanja sa izotopima.

Odi na slikanje zuba i po potrebi ga izvadi (za što također ne treba posebno pauziranje dojenja).

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Normalno sam snimala zub, tj. radila ortopan kad je mala imala 20 meseci. I pila antibiotike i lekove protiv bolova (paracetamol) jer se ispostavilo da nije zub nego sinusi.
    Stavili su mi onu zaštitu, snimili, to je bilo ujutru, a popodne sam normalno dojila.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj paklenica prvotno napisa Vidi poruku
    Smije se dojiti i snimati zub ili bilo koji dio tijela (npr pluća) bez ikakvog odgađanja dojenja.
    Iznimka su posebna snimanja sa izotopima.

Odi na slikanje zuba i po potrebi ga izvadi (za što također ne treba posebno pauziranje dojenja).
    Oooo, hvala!!! Otići ću ujutro prije posla i onda ću eto bar nekih 8 sati biti osvojena od malene. Eto, bar nešto.
    Mislim, jasno da je svako zračenje štetno, ali ne želim još prestati dojiti, a ovo ne mogu više odgađati, tako da je to eto neka sredina.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •