Pokazuje rezultate 1 do 50 od 480

Tema: Rasprodaja - oduševljena i razočarana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam se danas razocarala...usla sam u prvih 10 min, stvari su bile razgrabljene...roba skupa...ma grozno...svi se drze valjda one maksimalne cijene...
    kupila jednu majiu za 5 kn na kojoj je pisalo d aima rupica...i ok...to mi ne smeta
    ali sam kupila i jednu za 15 i tek kad sam doma detaljno gledala skuzila veliku zakrpu na njoj...e to mi bas nije ok...

dalje...ovaj raspored robe...mislim da bi preglednije bil oda je poslozeno recimo - 0-5 god curice, 0-5god decki...itd....ovako je sve izmjesano...na nekolik ostandova velicine koje nemaj uveze s vezom...uzela sam par majici vel 122 a dijete mi nosi 110 i dobre su mu...isto tako sam nasla neke velicine kao za 6-7 godina a majica minijaturna pa je recim oza 2-3 godine...

ma skroz me razocarala...ali volonterkama svaka cast na trudu..sve ostalo nije vrijedno dolaska u Zg

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam se danas razocarala...usla sam u prvih 10 min, stvari su bile razgrabljene...roba skupa...ma grozno...svi se drze valjda one maksimalne cijene...
    kupila jednu majiu za 5 kn na kojoj je pisalo d aima rupica...i ok...to mi ne smeta
    ali sam kupila i jednu za 15 i tek kad sam doma detaljno gledala skuzila veliku zakrpu na njoj...e to mi bas nije ok...

dalje...ovaj raspored robe...mislim da bi preglednije bil oda je poslozeno recimo - 0-5 god curice, 0-5god decki...itd....ovako je sve izmjesano...na nekolik ostandova velicine koje nemaj uveze s vezom...uzela sam par majici vel 122 a dijete mi nosi 110 i dobre su mu...isto tako sam nasla neke velicine kao za 6-7 godina a majica minijaturna pa je recim oza 2-3 godine...

ma skroz me razocarala...ali volonterkama svaka cast na trudu..sve ostalo nije vrijedno dolaska u Zg
    Mene baš zanima na koji je način onda ovo prošlo kontrolore? Meni je na prošloj rasprodaji kontrolorka vratila Carters set od 2 stvari jer je na jednoj bila minijaturna flekica (pod minijaturna mislim vel. 3-5 milimetara max.) i ja sam to ubacila tamo u kutiju za donacije jer mi se nije dalo nositi to doma i odflekavati, pa opet prodavati. Sad me zanima; na koji način može proći rupa ili čak zakrpa?! To mi je totalno van pameti...

Nisam ovaj puta sudjelovala ali sam vas curke gledala na TV-u i mogu samo reći - svaka čast!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •