Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3229

Tema: inseminacija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    carlreina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bok cure,

Mare85 na aih idem u Cita.

Billiejean potpuno isto razmišljamo o daljnjim inseminacijama...Ja sam u startu rekla da preko 3 ne bih,iako mi dr stalno spominje ženu koja je uspjela iz osmog puta. Super,al ja toliko vremena više nemam. Stalno se grizem što nisam u startu slušala svoj osjećaj i ranije krenila u mpo vode. Doktori su me stalno "tješili" da sam mlada, da je sve ok, bit će prirodno, treba se opustiti (a sve znate kako nam je čuti ovaj mudri savjet ), da smo suprug i ja premalo zajedno...ČIni mi se da sam ranije krenila da bi sad bila optimističnija i manje opterećena.

Littlebird iskreno ti čestitam,želim školsku trudnoću i zdravu bebicu! i hvala ti što si nam javila lijepu vijest, kako su već cure napisale i mene jako podigne kad pročitam da je neka od trudilica, na ovaj ili onaj način, ostala trudna..odmah mi da vjetar u leđa za daljnju borbu

drizl avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja sutra idem na drugu inseminaciju.
    prvu smo imali u 02.2012. u prirodnom ciklusu sa 2 jajne stanice i super spermiogramom. al nažalost beta 0.
    ovaj ciklus sam uzimala klomifen, 3 injekcije menopura i jučer štopericu.
    uf....sva sam na iglama i prestrašena jer me prošli put stvaro boljela inseminacija

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj drizl prvotno napisa Vidi poruku
    ja sutra idem na drugu inseminaciju.
    uf....sva sam na iglama i prestrašena jer me prošli put stvaro boljela inseminacija
    Drizl, nadam se da ipak nije boljela inseminacija i ~~~~~~~~~~ da ovaj put uspije! A u prvoj te bolio baš sam postupak ili kasnije? Mene je, recimo, u prvoj boljelo kasnije i to jaaaaako

drizl avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Drizl, nadam se da ipak nije boljela inseminacija i ~~~~~~~~~~ da ovaj put uspije! A u prvoj te bolio baš sam postupak ili kasnije? Mene je, recimo, u prvoj boljelo kasnije i to jaaaaako
    sam postupak me bolio, a vjerojatno zato jer sam sva bila uplašena

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj carlreina prvotno napisa Vidi poruku
    Billiejean potpuno isto razmišljamo o daljnjim inseminacijama...Ja sam u startu rekla da preko 3 ne bih,iako mi dr stalno spominje ženu koja je uspjela iz osmog puta. Super,al ja toliko vremena više nemam. Stalno se grizem što nisam u startu slušala svoj osjećaj i ranije krenila u mpo vode. Doktori su me stalno "tješili" da sam mlada, da je sve ok, bit će prirodno, treba se opustiti (a sve znate kako nam je čuti ovaj mudri savjet ), da smo suprug i ja premalo zajedno...ČIni mi se da sam ranije krenila da bi sad bila optimističnija i manje opterećena.
    Ma mene živcira kod inseminacija što je gnjavaža - moram izlaziti s posla svaka 2 dana radi folikulometrije, onda tamo čekam satima i nerviram se, a eto već 3 puta nije uspjelo. Ono, ajmo pokušat nešto drugo....nas valjda "navlače" isto zato kaj sam kao mlada, a i idiopate smo. Ali to ne znači da imam živaca i vremena na bacanje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •