Prerasli smo ekipu iz našeg omiljenog parka i sin me moli da se ne igra više s bebama... da ne lunjam molim za preporuke - gdje se okuplja ekipa 7+?
Prerasli smo ekipu iz našeg omiljenog parka i sin me moli da se ne igra više s bebama... da ne lunjam molim za preporuke - gdje se okuplja ekipa 7+?
Dobro pitanje....Čini mi se da ih ima na Kukuljeviću u Španskom. Tam je šareno i ima i beba, ali ima i ovih večih.
ifi, odgovor je samo jedan - ovi 7+ idu u park koji je najnajbliži mjestu prebivanja. sami. ako nema parka, može i zidić.![]()
Ja nisam tak hrabra...Možda da živimo na selu.![]()
Cvijeto, mi moramo van svog kvarta u urbanije dijelove jer kod nas nema uopće nekih zajedničkih, javnih prostora na dohvat djeci. Urbanizam u Zagrebu nije sveprisutan :/
Tako da stalno izmišljamo, te kad su bebe, te kad su bili veći... i ne samo da treba nać park, nego moram to i organizirat...
Kukuljevićev je za mene previše stresa, a i nekako u tim velikim parkovima klinci teže uspostave kontakt, ovaj bi tamo, onaj bi tu, pa zaborave gdje im je, pajo, pa nađu novog, a cijelo to vrijeme trče sa strane na stranu, još kad ih je dvoje, meni sezavrti, kao da sam ping-pong sudac, časna riječ. A i kako je između zgrada zna nam biti hladno, sjene non stop i propuh je... a mi s tim ušima i to... uf.
Naš dosadašnji park je bio ideal ideala, samo nema tih malo većih, tj. ima ili onih od 12-13-14, ili beba... nisam ušla u trag ovim nižim razredima i predškolcima...
Baš smo complicado...
Ma koje vrijeđanje
Mene uz Rijeku veže prekonekoliko veza, da znaš samo
Divan grad!
ma mene zanima gdi si ti? pa ću ti dat preporuku! i opet vidim da je samo jedno dete možda u ekipi +7.
a da decu pošalješ na radne akcije u vrt?
Mi smo u Vrapču i idemo ti mi i vrtlarit, al kako je malac na bolovanju doma, ne smije u vrtić, treba nam ekipa da se naigra... Imamo auto, ionako nema nijedan park u koji stignemo bez auta, pa je više-manje svejedno, samo da ima ekipiceHvala ti!
ak je dete doma na bolovanju ( radi temperature i sličnog, gripa) radije izbjegavaj bilo kakva trčkaranja i sličnobar neko vreme da seizgjegne upala pluča, radi koje je moj odležal tjedan dana bolnice, i sad jošmora doma mirovat.
u Gajnicama Onaj tam gdi je zadnja stanica Karažnika ( tj. stara lokomotiva) i centralni park
u Vrapću ti je ok onaj park ispred Ludare,
U Špasnko-Posu bilo koji park
Moje dijete se od 7+ igra sa ekipom iz okolnih kuća u dvorištima, na cesti ili šumi (koja je na kraju ulice). Nemamo igrališta barem 2 km u okolici pa im fali igralište za nogomet, ali bez toga snalaze na druge načine.
Nisam na selu nego u drugoj zoni komunalnog doprinosa u ZG.![]()
Sirius blago vama. Nadam se da će i moj naći neku ekipu kad krene u školu za taj tip igre...
Jarun mi je ono, izlet. Em ogroman, em daleko, em nema lokalne ekipe. Mi smo u parkićima upoznali djecu, pa se djeca druže iz tjedna u tjedan, to mi je zgodno. Samo što su valjda sam po boravcima, po školama, i valjda što Sirius kaže po ulicama i zidićima i nema više generacije za mog sinka, a on brižan mora bit doma, ne može u vrtić (trenutno je zdrav, ali se oporavlja).
mislim da je klincu od 7 god zabavnije otici na bundek u onaj park za vece klince. tako nesto ne postoji na jarunu, koliko ja znam.
no ako voze bicikl, rolaju se ili tako nesto onda im je jarun super.
Hoće, sigurno, pogotovao ako ga daš u školu u koju ide lokalna ekipa. Moj ide sam autobusom u grupi od petero djece iz svog razreda (tri autobusne stanice) i onda se sa dečkima druži oko kuće nakon škole (kada nema druge obaveze). To ti je skroz oslobađajući osjećaj , kada više nisi nužno obavezna osigurati zabavu većinu vremena. :D