-
Mačkulina, natjeraj se uživati u trudnoći. Meni se lice ozari samo kad se sjetim svog trbušćića i mog malog boksača koji se ritao. Barem imam ta predivna sjećanja.
A sada jedno hladno financijsko pitanje: imaju li i naši anđeli pravo na jednokratnu pomoć od hzzo-a ili barem neku refundaciju troškova sprovoda? Možda će se neki pitati kako uopće mogu o tome razmišljati, ali tijekom cijele trudnoće mi nisi dali mira i stalno su mi osporavali moja građanska i ljudska prava. Tek nakon 3 mjeseca agonije i držanju trudnice na minimalcu (koja u cijelom radnom vijeku nije bila niti jedan jedini dan na bolovanju) riješili su stvar u moju korist (slučajno se datum potrefio s datumom poroda). I baš zbog tog nefer ponašanja prema ženi kojoj u trudnoći treba mir i zadovoljstvo, a oni su poduzeli sve da se tako ne osjećam (čak sam trpjela i uvrede i to od žene zaposlene u državnim jaslama) ja bih htjela da snose bar dio mojih troškova. Ja sam u Rijeci (PGŽ). Ja sam se već raspitivala u HZZO-o ali njima su svi odgovori NE, a ja sam od nekih žena čula da ipak imamo neka prava.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma