Stranica 75 od 203 PrviPrvi ... 2565737475767785125175 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,701 do 3,750 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Curke danas mi je 4 dpt, cicke su mi već dugo bile napuhane, ali evo danas kao da su se ispuhale.
    I na već par mjesta sam pročitala da dr. L kaže da je napuhanost kao dobar znak.
    Koliko ste vi (bile) napuhane..? Kod mene je to više onak kao da sam se prejela pa mi je stomak malo iskočio... Ništa posebno..

Banned
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke danas mi je 4 dpt, cicke su mi već dugo bile napuhane, ali evo danas kao da su se ispuhale.
    I na već par mjesta sam pročitala da dr. L kaže da je napuhanost kao dobar znak.
    Koliko ste vi (bile) napuhane..? Kod mene je to više onak kao da sam se prejela pa mi je stomak malo iskočio... Ništa posebno..
    Draga ja nisam bila uopće napuhana isto bila kod doktora Lučija i sada mazim bušu u 21 tjednu i imam blizančeke sretno i nedaj se

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno :)

Evo draga ako ti pomaže meni je rekao da je dosta bitno da je trbušić napuhnut i to mi je gledao svaki puta poslije transfera ono kad dolazoš na inekcije a meni su se tek 7dpb počele cice bujat i bradavice bole ko lude...auuu a kad si bila na transferu?

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bubimitka81 pa zaboravih reći trbušić je po njemu najbitniji tako da nemaš brije a i on sam kaže da je sve do bete prerano za ikakve simptome i da se implatacija ne može osjetit tako da se nemoj brinu jer znaš da će bit sve ok

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma znam da je pravilo da pravila nema
    Transfer je bio u subotu (08.03.)

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Bubi i ja sam se sva ispuhala, osim trbuscica... Meni je transfer bio 7.3., a danas me nesto probolo i to bas jako, a trajalo je svega 2-3 sekunde...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

drage cure,
    nisam se javila odavno,odnosno jesam, ali nekim cudom mojih odgovora nema na forumu ovdje (vjerojatno negdje krivo kliknem
    haha nadam se da ce ovo biti vidljivo jer osim novosti imam i jedno pitanje.
    17 dpt beta mi je bila 3588, bila sam na uzv i vidjeli smo jednu gestacijsku vrecicu od 1,5cm i zumanjcanu vrecicu od 3,3mm.
    uzv je rađen 20 dpt,a po datumu zadnje mjesecnice je bio 5+2
    mene zanima da li je plod u toj zumanjcanoj vrecici, mislim fakat nista ne kuzim koliko god se ja trudila da upamtim podatke meni se od
    uzbuđenja dogodi da zaboravim sve sto mi je lijecnik rekao, i da li je ta velicina od 3,3mm zumanjcana ili mozda plod??
    uzv cu ponoviti za 12 dana, to ce biti 2 tjedna od prvog uzv,pa se nadamo otkucajima!

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma znam da je pravilo da pravila nema
    Transfer je bio u subotu (08.03.)
    Poslije mene...meni je danas 10 dpb a tek u utorak beta ne znam kak ću još to izdržat a morat ću napravit test u ponedjeljak da se propremim kako god završilo hehe navikla sam na loše pa me možda ovaj puta šokira na bolje...vibram za tebe i sve čekalice da bude lijepa beturina

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav , prijavljujem jučerašnji transfer 1 četrverstaničnog embrija, i sad čekanje bete 30.03.
    Sretno svima!

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

evo danas prvi UVZ imamo jednu mrvicu...za tjedan dana ponovno na uvz rekao doktor da ćemo vidjeti onda i srčeko..ja nisam pitala koliko sam trudna,punkcija je bila 20.02. a zadnja m 05.02. pozdrav svima

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bravo Nati !
    Po mojoj računici ti si u 6. tjednu, ali koga briga, bitno da se broji )
    Želim ti lijepu i dobru trudnoću

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Bubi i ja sam se sva ispuhala, osim trbuscica... Meni je transfer bio 7.3., a danas me nesto probolo i to bas jako, a trajalo je svega 2-3 sekunde...
    Rominka, kad moraš vadit betu? Meni isto transfer bio 7.3. na vv, di si ti bila? vratili mi 2 četverostanična embrija! Držim nam fige za veeeelike bete

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sretno sviiiimaaa koji nesto cekaju!!!!
    da bude uspjesno!!!!!!!!!

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure evo i mene.Imala sam transfer u utorak i cekam betu 27.03.Transferirana su mi 2 cetverostanicna embrija.Nemam mira po cijeli dan,stalno nesto cistim,perem,vise sam nemirna nego kad nisam u postupku.Kako vi poslije transfera izdrzavate?Cak sam dan poslije transfera isla raditi(morala sam),nemogu dobiti bolovanje kad sam u postupku,jedino uzeti ferije koje mi je od danas....Sutra putujem u lijepu nasu(cca 10 sati voznje,ali necu ja voziti nego muz.Sta vi mislite jesam li ja zdrave pameti?jednostavno ne mogu mirovati nema sanse to me ubija...Pozdrav svim curama i sretno!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mala emma, ne razbijaj glavu previše, ako bude bit će..
    Nema tu nekog pravila. To je i mene brinulo, na kraju ispada da su neke cure u postupcima skroz mirovale a baš onaj put kad nisu mirovale, ostale su trudne...
    Tako da.. U svakom slučaju malo se poštedi, ne diži veliki teret i tako to..
    Jedino nisam sigurna za tu višesatnu vožnju, ali ne razbijaj glavu..
    Ja ti želim da nam objaviš veliku betu ovdje za kojih 10-ak dana..
    Sretno..

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ne dizem nista tesko ali non stop nesto cackam po kuci,htjela sam ici avionom ali se muz boji( he he),a sta cu...nek se mrvice cvrsto drze sutra.
    Hvala Bubi,takoder zelim tebi i svim curama veeeeeeelike bete.Samo polako bit ce to sve dooobro

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mala emma ja sam drugi nakon transfera putovala autom 1000 km - 10 sati. mm je vozio, pomalo, stajali smo svakih dva sata, ponijela sam si jastuk za pod leđa i prošlo je ok. držim fige

drizl avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja danas imam transfer. planiram se odmarat preko vikenda a od ponedjeljka počinjem radit. i to prvi dan na novom poslu. dugo sam tražila posao i sad mi neplanirano uleti.
    al ne želim si dopustiti da se nerviram, bit će kako bude. ipak mi je najvažnije da beta bude pozitivna

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

eh dobro da nisam jedina,ponijet cu i ja jastuk,evo bas se spremam.Rominka jel ti to vadis betu 26.03.kao sto je u potpisu ili?

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

drizl,to ti je obicno tako u zivotu ili se zareda negativa ili pozitiva,a kod tebe je sad pozitiva,novi posao...takva ce ti sigurna sam biti i beta pozitivna,samo polako sve ce doci na svoje mijesto.Drzim fige.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure znam da nije tema, ali jel netko u trudnoći išao kod zubara?
    Mislim, još je rano, ali ja se ponašam trudno dok beta ne pokaže suprotno, he he he...
    Naime, pukao mi je zub napola i sad me strah otići do zubara.. Ne znam šta da radim.. Volim inekcije kod zubara kad mi bilo što radi, a sad nisam sigurna da li se smije ili ne... ?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure znam da nije tema, ali jel netko u trudnoći išao kod zubara?
    Mislim, još je rano, ali ja se ponašam trudno dok beta ne pokaže suprotno, he he he...
    Naime, pukao mi je zub napola i sad me strah otići do zubara.. Ne znam šta da radim.. Volim inekcije kod zubara kad mi bilo što radi, a sad nisam sigurna da li se smije ili ne... ?
    odi kod zubara ali mu reci da si bila u postupku pa će on znati što će, ali mislim da to bas i nema veze, jer koliko žena je trudno i idu kod zubara a ne znaju da su trudne. bar ja tako mislim, što ne znači da je točno.

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kiarad znam da si imala ciste i bolove pa me zanima kad te je prestalo boljeti i koliko si UVZ napravila kod dr.L? Meni je rekao da moram mirovati radi cista a ne radi trudnoće,pa me zanima dali si ti mirovala i koliko dugo,ja sam trudna 6 tjedana.

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bubimitka,ako ti je pukao zub trebala bi ga brusit i stavit krunu na njega,a za to ti je potrebno slikanje koje zraci i nije dobro ako si trudna i anestezija.Moj ti je savijet da ako te ne boli nista pricekas betu,pa poslije odes kod zubara,sigurna sam da i trudnicama rade zube samo ih posebno zastite prilikom snimanja jel je to zracenje opasno za plod.Imala sam problema sa zubima i pucanjem na pola pa eto znam neke stvari.Sretno.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala Ema
    Ništa ne boli, pričekat ću do vađenja bete..

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I evo da prijavim da danas 8dpt ne osjećam apsolutno ništa..
    Jučer malo osjetila jajnike i stomak onako kao kad dobijem, ali ništa posebno.. Bila sam malo aktivnija i malo sam osluškivala, inače tko zna da li bih išta primjetila...
    Da me barem nešto probada, mislila bih da se nešto dogadja..
    A ovako sam nekako "tupa"..
    Uglavnom, bezveze pa eto da malo podijelim s vama

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bubi znam tonu cura koje nisu imale nikakve simptome a ogromnu betu..nemoj da te to baci u bed.. Biti će sve ok..

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj nati prvotno napisa Vidi poruku
    kiarad znam da si imala ciste i bolove pa me zanima kad te je prestalo boljeti i koliko si UVZ napravila kod dr.L? Meni je rekao da moram mirovati radi cista a ne radi trudnoće,pa me zanima dali si ti mirovala i koliko dugo,ja sam trudna 6 tjedana.
    Draga nati, mirovala sam 6 dana dok me nije prestalo boliti i onda sma isla na 2.ultrazvuk i rekao je ciste su tu, ali mene nije vise bolilo, mozda i od elevita koji sam pocela uzimat. sad idem u subotu opet na 3.ultrazvuk, meni je sada 9 tjedana. Dakle prestalo me boljet nakon 7 dana. Nije mi jasno zapravo zbog cega me bolilo....mozda od jajnika prije nego od cista. oni su bili izmuceni.pa su se valjda malo smirili.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

I evo da prijavim da danas 8dpt ne osjećam apsolutno ništa..
    Jučer malo osjetila jajnike i stomak onako kao kad dobijem, ali ništa posebno.. Bila sam malo aktivnija i malo sam osluškivala, inače tko zna da li bih išta primjetila...
    Da me barem nešto probada, mislila bih da se nešto dogadja..
    A ovako sam nekako "tupa"..
    Uglavnom, bezveze pa eto da malo podijelim s vama
    Bubi ni moja draga ne osječa apsolutno ništa tak da ne znam kak če to sve skupa završiti. Evo danas još zadnji Brevactid i onda čekamo subotu pa kako bude. Ako ne uspije planiramo već u svibnju u još jedan polustimulirani...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i nas.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Bubi ni moja draga ne osječa apsolutno ništa tak da ne znam kak če to sve skupa završiti. Evo danas još zadnji Brevactid i onda čekamo subotu pa kako bude. Ako ne uspije planiramo već u svibnju u još jedan polustimulirani...

Bas sam mislila na tebe....jos malo se morate strpiti. necete pisnut test? danas je 7dnt jel tako

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Možda je to i dobro jer se ne nadamo pa nas nešto iznenadi..
    Malo me strah jer nam je ovo prvi IVF, morala bih imati ludu sreću da odmah uspije..
    Svakako je u planu sljedeći postupak, nema odustajanja

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Bas sam mislila na tebe....jos malo se morate strpiti. necete pisnut test? danas je 7dnt jel tako
    Da 7dnt je, za sad ne misli draga pišat, a mislim da ni neće. Zadnji put smo paničarili s tim testovima i rekla je da više ne želi tak da... Čekamo subotu.
    Sjetio sam se tebe i tvojih bolova i o tome da smo pričali da će na kraju biti to dobro što te boli. Sad bih ja htio da mi dragu barem malo boli nešt ali ona za sad nema apsolutno nikakve simptome. Grozan sam znam...

Možda je to i dobro jer se ne nadamo pa nas nešto iznenadi..
    Malo me strah jer nam je ovo prvi IVF, morala bih imati ludu sreću da odmah uspije..
    Svakako je u planu sljedeći postupak, nema odustajanja
    A vidjet čemo kako će završit na kraju. Nadajmo se najboljem.
    Posljednje uređivanje od M@tt : 19.03.2012. at 08:38

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

m@tt rekla sam i Bubi pa ću i tebi , ima jako puno žena koje nemaju simptome..zašto bi je moralo boljeti? znam da je nekako lakše kad te boli i probada onda imaš nekako nade da se nešto događa, ali ne mora to ništa značiti.. a kakav joj je stomak? grudi?

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    m@tt rekla sam i Bubi pa ću i tebi , ima jako puno žena koje nemaju simptome..zašto bi je moralo boljeti? znam da je nekako lakše kad te boli i probada onda imaš nekako nade da se nešto događa, ali ne mora to ništa značiti.. a kakav joj je stomak? grudi?
    x a što se tiće stomaka i grudi kod mene bili čista nula,13-ti dnt sve splasnulo. Jednostavno tu nema pravila,jedini i sigurni pokazatelj T je pozitivna beta!Tikice drago mi je zbog vas i želim vam uspješan scenarij i urednu T. do kraja!
    Sretno vam svima i nadam se pozitivnim betama!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pa zato jer su cure rekle kad ih boli da je to dobar znak... Grudi normalne za sad, trbuh malo napuhnut, ništa prestrašno. Ali nikakva bol za sad zabilježena, ni najmanja tako da. Ma ko će ga znat, najbolje da se ne zamaramo sa time. Bit će kako mora bit.

Ali hvala tikica.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

joj, kaj ste svi zapeli za te bolove?! mene je u prvom postupku rasturaloooooo - nisam mogla hodati od bolova, a nije bilo HS i beta je bila 0! u dobitnom postupku nije bilo bolova, samo jedan dan grčići negdje 5 minuta i na kraju beta koja je po tablicama bila veća od prosječne bete za trojke (knedla mi je bila u grlu do uzv-a)!

sretno!!!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

prijavljujem 1dpt i ne osjećam ništa

uz rizik da ispadnem psycho...izbjegavate li nakon transfera držati laptop na trbuhu, kao radi zračenja?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

mene nikad ništa nije boljelo, tek sad će

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    joj, kaj ste svi zapeli za te bolove?! mene je u prvom postupku rasturaloooooo - nisam mogla hodati od bolova, a nije bilo HS i beta je bila 0! u dobitnom postupku nije bilo bolova, samo jedan dan grčići negdje 5 minuta i na kraju beta koja je po tablicama bila veća od prosječne bete za trojke (knedla mi je bila u grlu do uzv-a)!

sretno!!!
    A onda dobro, znači pravilo je u biti da nema pravila... Ostaje nam strpit se.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

eto vidiš m@tt hrpa cura nije imala simtome..ja sam isto u dobitnom bila bez nekih bolova i čak mi je stomak splasnuo pred betu mislila sam da je gotovo..

Sonja hvala ti.. strah me jako jako.. strah me neuspjeha, a onda poslije i trudnoće, a opet tako je jako želim..

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo i mene s dvije četverostanične mrvice u buši. Sad čekanje do 04.04.2012.g. kada idem vaditi betu, a do tada vjerojatno padne i koji testić
    Sretno svima!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mury,do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!!!

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da li se smiju piti cajevi kamilica/menta nakon transfera. Smije li se koristiti jekoderm? Mislim da se ne smije koristiti kantarion...

drizl avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kad sam bila na transferu jajnici su mi bili ogromni i još sam uvijek ovulirala zbog stimulacije. primjetila sam i da je jučer bila ovulacija, ma imam je svaki dan. samo nešto me boli u predjelu trbuha, sad da li su to jajnici ili nešto drugo, nemogu razlučiti.
    na utogestanima sam al od njih nikakvih simptoma, grudi normalne, ne bole, trbuh nije napuhnut tko zna šta se u meni dešava

a jedno pitanje: jeste imale odnose od transfera do vađenja bete?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Koliko znam nije dobro imati odnose od transfera do bete... Nek me nestko ispravi ako griješim, tako je meni rečeno.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko znam nije dobro imati odnose od transfera do bete... Nek me nestko ispravi ako griješim, tako je meni rečeno.
    U pravu si.

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

citam vaše postove već duže vrijeme ali nikako da i sama napišem nešto, pa eto u svakom postu nađem dio mojih problema, danas mi je 11dnt, izvadila betu 0,4, svih ovih dana simptoma kao u prići, lagano probadanje kao pred mengu, lagano povišena temperatura 37-37,4, cicke napuhane, trbuh kao u prave trudnice u prvom tromjesjećju ali od svega toga ništa. ovaj put sam bila u prirodnom postupku bez ikakvih ljekova, vračen 6st, rekla biologica da je prekrasana i da bi to ovaj puta trebalo biti to. krećem ponovo u sljedećem ciklusu opet u prirodnom ciklusu dok jelte čekam ljekove. svim čekalicama bete sretnooooo!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja bih se isto slozila s tikicom78, ja sam u svim postupcima imala sve simptome osim u ovom koji je dobitni! apsolutno nista osim pozitivne bete! cak ni grudi nisu me uopce boljele pa cak ni kad sam ih toliko stipala da me bar malo zabole evo tek sad u 6.tom mj trudnoce vidim mrvicu neke promjene na njima a dosad nista, a i temperatura mi je u svim prijasnjim postupcima bila visa za koji stupanj a ovaj put 36.8! nikakvo probadanje u trbuhu iako sam osluskivala ko manijak! ni na bolovanje nisam isla tako da sam radila punom parom jer sam kao zbog "nedostatka simptoma" otpisala i ovaj postupak, kad ono 14dnt pozitivan test i isti dan pozitivna beta, i evo nas sad smo pregurali pola trudnoce nakon sve agonije koju smo prosli sad smo toliko sretni da smo zaboravili sve one negativne bete, spontani pobacaj i biokemijske trudnoce jer kad osjetite da vas lupka jedna mala mrvica u busi tek onda shvatite da sve ovo sto prolazimo nije toliko strasno jer svi cemo jednog dana doci do svog cilja, netko par mjeseci kasnije netko ranije. ja i moja djevojcica se jako molimo za sve vas!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Da 7dnt je, za sad ne misli draga pišat, a mislim da ni neće. Zadnji put smo paničarili s tim testovima i rekla je da više ne želi tak da... Čekamo subotu.
    Sjetio sam se tebe i tvojih bolova i o tome da smo pričali da će na kraju biti to dobro što te boli. Sad bih ja htio da mi dragu barem malo boli nešt ali ona za sad nema apsolutno nikakve simptome. Grozan sam znam...

A vidjet čemo kako će završit na kraju. Nadajmo se najboljem.
    Matt, ali mene je tek od 9dnt pocelo boliti. i to su bile ciste tak da ja imple. nisam ni osjetila a dvije su bile mrvice. nema pravila. vjeruj mi bolje joj je da ju ne boli.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj drizl prvotno napisa Vidi poruku
    kad sam bila na transferu jajnici su mi bili ogromni i još sam uvijek ovulirala zbog stimulacije. primjetila sam i da je jučer bila ovulacija, ma imam je svaki dan. samo nešto me boli u predjelu trbuha, sad da li su to jajnici ili nešto drugo, nemogu razlučiti.
    na utogestanima sam al od njih nikakvih simptoma, grudi normalne, ne bole, trbuh nije napuhnut tko zna šta se u meni dešava

a jedno pitanje: jeste imale odnose od transfera do vađenja bete?
    nikako nije dobro imati odnose nakon transfera.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •