Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Proslava 9.rođendana gdje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jos da velim...slazem se da su skoro sve igraonice iste, no mrak korak nije igraonica nego sportsko-rekreativni klub.
    rodjendan vode treneri kineziolozi i 100% je razlicit od uobicajenih rodjendana.
    klinci cijelo vrijeme skacu i natjecu se pod strucnim vodstvom i jos na kraju svi dobiju medalje.
    to je ono sto me prvenstveno privuklo. uz to, sumnjam da je itko bio na takvom plesu-sportu i da bi im svima bilo uzbudljivo jer je prvi put.
    zege igraonice su sve, manje-vise vec vidjene.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    jos da velim...slazem se da su skoro sve igraonice iste, no mrak korak nije igraonica nego sportsko-rekreativni klub.
    rodjendan vode treneri kineziolozi i 100% je razlicit od uobicajenih rodjendana.
    klinci cijelo vrijeme skacu i natjecu se pod strucnim vodstvom i jos na kraju svi dobiju medalje.
    to je ono sto me prvenstveno privuklo. uz to, sumnjam da je itko bio na takvom plesu-sportu i da bi im svima bilo uzbudljivo jer je prvi put.
    zege igraonice su sve, manje-vise vec vidjene.
    Je, ako si spreman pljunuti 1900 i više kuna za dječji rođendan.
    Moje dvoje djece je bilo tamo na rođendanu i kažu da je bilo super, ali meni je bilo preskupo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •