Pokazuje rezultate 1 do 50 od 119

Tema: Poteškoće u dojenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i ja imam problema sa dojenjem zadnjih 10-tak dana. beba sada ima 20 dana. sa lijevom dojkom sve ok i nemam nikakvih problema ni bolova, ali sa desnom imam problema. krastica na bradavici nikako da prodje (imala sam ju i na lijevoj, ali je prosla), kad ju uhvati ja vidim zvijezde prvih par trenutaka (kao da me neko bode sa iglicama), onda mi bude ok dok ju ne isprazni (odnosno omeksa) onda opet pocne boliti i kad prestane nakon nekog vremena (valjda kad se pocne puniti) opet boli, probada....... sa prvim djetetom nisam imala takvih problema a dojila sam godinu i pol. neznam vise sta da radim. muka mi je kad znam da je ta desna strana na redu za dojenje.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    i ja imam problema sa dojenjem zadnjih 10-tak dana. beba sada ima 20 dana. sa lijevom dojkom sve ok i nemam nikakvih problema ni bolova, ali sa desnom imam problema. krastica na bradavici nikako da prodje (imala sam ju i na lijevoj, ali je prosla), kad ju uhvati ja vidim zvijezde prvih par trenutaka (kao da me neko bode sa iglicama), onda mi bude ok dok ju ne isprazni (odnosno omeksa) onda opet pocne boliti i kad prestane nakon nekog vremena (valjda kad se pocne puniti) opet boli, probada....... sa prvim djetetom nisam imala takvih problema a dojila sam godinu i pol. neznam vise sta da radim. muka mi je kad znam da je ta desna strana na redu za dojenje.
    ...slične probleme sam imala i ja, a na kraju su to bile gljivice koje su prodrle kroz rane na bradavicama u mliječne kanale...bolilo je za poludit...riješila sam to odlaskom u laktacijsku ambulantu tako što sam dobila terapiju...proklete gljivice mučile su me nekoliko mjeseci...

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj dasha prvotno napisa Vidi poruku
    ...slične probleme sam imala i ja, a na kraju su to bile gljivice koje su prodrle kroz rane na bradavicama u mliječne kanale...bolilo je za poludit...riješila sam to odlaskom u laktacijsku ambulantu tako što sam dobila terapiju...proklete gljivice mučile su me nekoliko mjeseci...
    kamo da ja idem, nisam iz zagreba.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    Kod ragada je uobičajena bol u početku podoja, koja kasnije bude manja.
    Kod ragada, ako je beba u nepravilnom položaju bol može trajati i za vrijeme podoja, iako pravilan položaj na dojci često umanji tu bol nakon kratkog vremena kad počme podoj.
    Kažeš da probada nakon nekog vremena iza podoja.
    Kakve su bradavice osim što postoji ta krastica?
    Da li su suhe, ružičaste...
    Kakva su bebici usta?
    Da li je područje guze uredno ili ima nekakvog crvenila ili osipa?

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku
    Kod ragada je uobičajena bol u početku podoja, koja kasnije bude manja.
    Kod ragada, ako je beba u nepravilnom položaju bol može trajati i za vrijeme podoja, iako pravilan položaj na dojci često umanji tu bol nakon kratkog vremena kad počme podoj.
    Kažeš da probada nakon nekog vremena iza podoja.
    Kakve su bradavice osim što postoji ta krastica?
    Da li su suhe, ružičaste...
    Kakva su bebici usta?
    Da li je područje guze uredno ili ima nekakvog crvenila ili osipa?
    na bradavicama se ne vidi nikakvih promjena osim te male krastice. bebi usta cista, guza cista, sve ok. ja vidim sve zvijezde kad pocne dojiti, znaci kad uhvati sa ustima, onda bude lakse, ali pocne opet boliti kad prestane dojili (valjda kad se opet pocne puniti). osjetljiva mi je na dodir, cijela cica ne samo bradavica i ako ne stavim grudnjak sa jastucicem ne mogu ni majicu stavit da me dotakne.
    jucer sam zvala apoteku uputili me kod doktora, zvala dr. opce prakse uputila me kod ginekologa. otisla sam kod dr. u suprotnu smjenu jer je moja radila ujutro i nisu me primili nego poslali na ginekologiju. tamo sam cekala doktora sat vremena i vise i nakraju docekala specijalizanta koji me bljedo gledao i rekao neka pijem lupocet. kad sam ga pitala sta cu s time rjesiti prepisao mi je antibiotik i rekao da se javim svojoj dr. u ponedeljak.
    eto tako se moje muke nastavljaju........

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sad sam procitala tekst i bas mi se cini da bi to moglo biti to. ali kad sam to spomenula doktoru rekao je da to nije moguce jer da bi se vidjele promjene na dojci. postoji mozda nesto sto mi moze privremeno ublaziti problem kod ne docekam ponedeljak popodne i moju doktoricu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •