Čestitam od srca!![]()
Aaaaaaaa, kakve divne vijesti
Čestitam, inesz od srca, jako me je razveselila ova vijest.
Neka je sretan svaki naredni dan novoj obitelji.
Cure hvala vam.
Plakala sam kad sam od emocija kad sam ga rodila Ivana i cijelo vrijeme u rodilištu kad god bih ga vidjela htjela sam plakati, ali supregnula sam suze.
Sada ne mogu da ne plačem...
Hvala vam!
Vi drage još nemate svoje bebe, neka one dođu čim prije.
A vi sa svojom djecom, neka vas prati zdravlje, ljubav i životna sreća!
Draga... grlite se... još puno puno suza radosnica, ganutljivica.![]()
draga Inesz, smijte se, plačite i guštajte!!!
i hoćemo još detalja
(i je l to tebe već uhvatila mamnezija pa fulavaš datume u potpisu? neka, neka!)
Inesz draga, čestitke tebi i TM-u, a malom I. najljepša dobrodošlica!
cestitke od srca
Cure, hvala vam
Ivan je zdrav i lijep. Voli mamine cice i sisa otprilike svako dva sata. Po danu je miran kao bubica, ali zato po noći plače.
A porod? Ha...
U 13h mi je pukao vodenjak, za sat i pol došli u Vinogradsku, nema trudova. Doktorica objasnila što i kako dalje: budući da je porod počeo a ja otvorena 1 prst 3 sata nakon puknuća, nemam trudove, onda ide inukcija gelom. Gel u 17 i 30 -uspio me otvoriti za sat i pol do 3 cm, onda doktorica malo još prstićima otvorila do 5 cm. A boli, boli, boli....
Tražila sam ediduralnu, došla oko 20:30 h lijepa anasteziologica, lijepa i dobra kao sam anđeo sa neba-epiduralna drži oko dva sata, i onda kreće izgon. Boli, boli, jako boli. Muž je vidio da su sebabice i doktorica nakon što su ugledale glavicu u rodnici nešto se uzvrtile... nama nisu ništa govorile. (kasnije smo shvatili o čemu se radilo)
Uspjela sam miša malog izgurati po mojoj procjeni u 7-8 gadnih trudova (ali to je moja procjena koja je bunozna i vjerojatno nije točna. Napravili su epiziotomiju. Kad mi je doktorica najavila da će rezati ja sam samo vikala: ne, ne , ne.... a, ona je govorila : moram draga, moram... Ivan je imao dva puta čvrsto omotanu pupčanu oko vrata, vidjela sam to... morao je čim prije vani. Prvi Apgar je zbog toga što je malo više trebalo da probiše bio 9 (rekla je da je mislila dati 10, ali 9 je da ga pedijatrica malo pažljivije prati), drugi apgar 10.
Bila sam jedina u rađaoni u to vrijeme u Vinogradskoj, oko mene su bile 2 divne mlade babice i dvije sjajne doktorice...
Sve te žene bile su strpljive, obzirne, profesionalne...
Kad sam rodila dali su mi ga odmah na prsa i našao je cicu i podojio. Ostali samo nas troje još skoro dva sata u rađaoni, mazili se, plakali i smijali...
Sada moje dijete spava i neka svaka uskoro bude mogla gledati svoje dijete kako spava...
Pusa svima, i još jednom hvala na lijepim željama.
Ines,čestitam ti!Tebi i tvojoj obitelji puno lijepih ,nježnih i sretnih trenutaka,sati,dana,godina....
Sada ti mogu priznati da sam sa strepnjom pratila tvoje postove i gledala tvoju betu.
Ti i vaš Ivan ste za mene jedno od najljepših čuda ovog foruma.
Draga Inesz, iskrene česitke tebi i tm, a malom Ivanu želim svu sreću i zdravlje![]()
Posljednje uređivanje od nina70 : 02.04.2012. at 12:23
Draha Inesz veeelika ČESTITKA tebi i tm-u na malom Ivanu(mogla bih se rasplakati koliko kasnim s čestitkom)
Cestitam!
I dalje ne vjerujem kako je brzo proslo.![]()
sa zakasnjenjem cestitam na malom cudu!
Ja jos uvijek ne vjerujem da sam mama, svako jutro se iznova odusevim, ko da me neko pred zoru resetira lol
i ja kasnim sa čestitkama, al nema veze, bitno da je malo čudo tu
uživajte