Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    a gle ne mora značiti da je samo štitnjača, ali barem bi vas uputilo nekamo, na neki trag. iako ja stvarno vjerujem da će joj nalaz biti uredan. jedno smo mi koje smo godinama na terapijama, pa nam je nalaz povišen a drugo ženskice koje ne primaju terapiju i imaju uredan nalaz.

ja ti i dalje tvrdim, da je njen nalaz štitnjače po onome što si do sada pisao uredan. nadam se da će tako i ostati.
    Bas kako velis, barem da nas uputi na neki trag, jer ovo "kao sve je u redu" ali evo vec druga biokemijska u kratkom periodu bas izluduju...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Bas kako velis, barem da nas uputi na neki trag, jer ovo "kao sve je u redu" ali evo vec druga biokemijska u kratkom periodu bas izluduju...
    Moj je FT4 bio na donjoj granici a TSH mislim da isto kao i vaš ali zbog FT4 sam dobila terapiju i pomogla mi je terapija organizam mi bolje reagira na stimulacije, a sad do trudnoće još nije došlo iako stalno pijem euthirox no to nije jedini naš problem imam i endometriozu koja je veći problem. Teško je sve to pohvatati i teško se uspoređivati 2 ljudi sa istom dijagnozom ne moraju imati iste rezultate a ni probleme.
    Vaš slučaj me podsjeća na jednu forumašicu koja je sada trudna ali je imala 3 biokemijske nakon IVF-ova i u trećem je krenula s heparinom i uspjela je održati trudnoću. E sad dali se kod vas radi o istom problemu to ne znam ali sličnosti ima.
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 24.03.2012. at 20:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •