Pokazuje rezultate 1 do 50 od 225

Tema: Ne mogu više dojiti, ne želim, a kako pomoći mom malom dvogodišnjem ovisniku?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja recimo ne mislim da ce dijete zbuniti to sto mu Aiko ponovo daje da sisa, ali mislim da ce ga zbuniti mamin osjecaj krivnje, plakanje i ostali nerijeseni osjecaji prema tome. ne kuzim sta dijete gubi ako mu das da doji samo onda kad tebi pase? pa bilo to jednom dnevno, jednom u dva-tri dana.. naravno, ako grize, nista od toga

mama mora voditi igru, ne dijete, to je neka poanta

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    ja recimo ne mislim da ce dijete zbuniti to sto mu Aiko ponovo daje da sisa, ali mislim da ce ga zbuniti mamin osjecaj krivnje, plakanje i ostali nerijeseni osjecaji prema tome. ne kuzim sta dijete gubi ako mu das da doji samo onda kad tebi pase? pa bilo to jednom dnevno, jednom u dva-tri dana.. naravno, ako grize, nista od toga

mama mora voditi igru, ne dijete, to je neka poanta
    X

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

slažem se sa mikkom i anemonom.
    evo i ja da se konačno oglasim na ovu temu.
    mi smo prestali prije tjedan dana. jako sam ponosna na sebe jer sam dojila 19 mj. twinse! znam da ima i dužih dojenja blizanaca ali meni je bilo dosta!
    Jako sam strahovala kako će to proći jer sam za starijim klinjom prošla užas kad sam ga odvikavala a on je dojio 33 mj.
    ugl. pobrali su crijevnu virozu prošli vikend i povraćali su sve što bi probali staviti u sebe. nakon silnog mučenja cicanja po malo, mjenjanja posteljine 10ak puta + sve piđame u kući
    muž me doslovno istjerao u dnevni a on je ostao sa njima spavati u sobi.
    budili su se možda 3 put, svaki put im je ponudio malo vode nakon čega bi nastavili spavati.
    ja sam nastavila spavati u dnevnom a oni evo sad već prespavaju noć.
    bude se ujutro nešto ranije nego inače jer su gladni al inače sve klapa super! cica još nije zaboravljena ali lako im preusmjerim pažnju na nešto drugo.
    ja sam sretna i zadovoljna jer se konačno i ja nakon 5godišnjeg staža što dojenja, što trudnoće odmaram cijelu noć.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •