Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Dohrana i atopijski dermatitis?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kak nije bitno kaj jede ak je skužila da detetu smeta mlijeko neće ga naljevat s njime

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    kak nije bitno kaj jede ak je skužila da detetu smeta mlijeko neće ga naljevat s njime
    Mislila sam na to da za alergološko testiranje nije bitno, kako sam i napisala. Naravno da ako se vidi da dijete na nešto reagira, to mu ne treba davati

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

zadnjih dana je bolje, mozda od nove kreme? neke stare flekice su ostale ali se smanjuju dosta a nove ne dobiva ( one bas flekice hrapave) ,
    ali... jos se ponekad jako zacrveni- bas jako, i to uglavnom prodje za nekih 30 min max? ne mislim da je povezano s mojom prehranom jer nije neposredno nakon dojenja i nema pravila sto ja pojedem...
    u nas kuci je rjetko, a u moje mame cesce- jel moguce da nije do hrane, nego nesto drugo?

i izgleda mi da mu smeta nosiljka- zvace one naramenice, i bas mi nakon nosenja cesto bude crven. jel moguce da mu smeta njegova slina? a bas se volimo nosit;((

uskoro idemo pedijatrici pa cu trazit uputnice, iako ako se pogorsa mislim otic privatno, posebno ako se ceka beskrajno-kao npr kukovi;(
    u zg smo, pa moze i preporuke gdje.

dohrana se blizi i bas mi se to ne svidja;( ici cemo poolako i po ovoj tu tablici, samo jos nisam odlucila sto od onog "6 mj" da bude prvo.
    jabuka?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •