Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Otećene cikice kod jednoipol godišnjakinje

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno Otećene cikice kod jednoipol godišnjakinje

Od rođenja D. ima kao natećene cikice i pedijatrica nam to nikad nije komentirala, pa sam mislila da je to normalno.
    Međutim, jučer na pregledu me pita pedica, jesu li joj dojke uvijek tako natećene, ja joj kažem da jesu i ona napravi neku facu, kao to treba pratiti, spominje endokrinologa...
    Sad me baš ustrašila. Ima li netko od vas nekakvog sličnog iskustva? Što bi to moglo biti?

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala ti na brzom odgovoru!
    Meni je palo na pamet da možda ima veze s mojim hormonima jer je dojim još. Znam da bude tako kod tek rođenih beba.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mi smo isto to prošli, ali nam je dok. rekla da na jedno vrijeme izbacimo meso iz masovnog uzgoja jel zna biti puno hormona, i nevjerovatno da se to u vrlo kratkom vremenu povuklo, kroz neka dva tjedna! pa probajte

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ArI MaLi prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo isto to prošli, ali nam je dok. rekla da na jedno vrijeme izbacimo meso iz masovnog uzgoja jel zna biti puno hormona, i nevjerovatno da se to u vrlo kratkom vremenu povuklo, kroz neka dva tjedna! pa probajte
    Većinu mesa koje jede je baš domaće, eventualno teletina i junetina je kupovna. A mogu to izbaciti, samo ona to ima od rođenja tako, a to meso je počela jesti tek sa 7-8 mjeseci. A ne znam, baš me sad to muči.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Lotta prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti na brzom odgovoru!
    Meni je palo na pamet da možda ima veze s mojim hormonima jer je dojim još. Znam da bude tako kod tek rođenih beba.
    Je,mojoj je N. bilo tako nateceno od mojih hormona dok sam dojila....
    Moguce mozda da u rijetkim slucajevima to potraje toliko dugo.....nazalost,neces znat jeli do dojenja dok ne prestanes...

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Je,mojoj je N. bilo tako nateceno od mojih hormona dok sam dojila....
    Moguce mozda da u rijetkim slucajevima to potraje toliko dugo.....nazalost,neces znat jeli do dojenja dok ne prestanes...
    Ok, ali može li to njoj naškoditi, ako i je od toga?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Koliko ja znam ne moze,meni je pedica rekla da se ne brinem,da to nije nista cudno...

Tebi je tvoja rekla da to kao treba pratiti i sve...pa jeli ti dala uputnicu da konkretno nesto poduzmes ili tako lupeta i strasi te?

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko ja znam ne moze,meni je pedica rekla da se ne brinem,da to nije nista cudno...

Tebi je tvoja rekla da to kao treba pratiti i sve...pa jeli ti dala uputnicu da konkretno nesto poduzmes ili tako lupeta i strasi te?
    Ma ništa nije konkretno rekla nego da će doći neki endokrinolog u osmom mjesecu, ma nemam pojma, nisam se ni snašla,pitat ću je drugi put. Ona mene svaki put nešto ispripada, nije normalna. Imam dijete koje baš nikad nije bilo bolesno, ali pošto nije po njenim krivuljama i tablicama, već nas je dva puta slala na neke lude pretrage, a od toga jednom čak i na bolničko liječenje, di su nam se svi čudili što radimo tamo. Užas jedan! Prvom prilikom ću je pribaciti kod drugog pedijatra, samo što nigdi nema mista...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Lotta prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ništa nije konkretno rekla nego da će doći neki endokrinolog u osmom mjesecu, ma nemam pojma, nisam se ni snašla,pitat ću je drugi put. Ona mene svaki put nešto ispripada, nije normalna. Imam dijete koje baš nikad nije bilo bolesno, ali pošto nije po njenim krivuljama i tablicama, već nas je dva puta slala na neke lude pretrage, a od toga jednom čak i na bolničko liječenje, di su nam se svi čudili što radimo tamo. Užas jedan! Prvom prilikom ću je pribaciti kod drugog pedijatra, samo što nigdi nema mista...
    Mo to ima od rođenja. Čak smo joj nesretnici prvih dana stavljali neke obloge da to spadne, ali nije bilo neke konkretne promjene. Prvo je to uočila patrnoažna, onda doktorica. Kaže da je to sve ok, nije neuobičajeno, ali da pratim i ukoliko joj se pojavi neka čvrsta dlaka po pazuhom ili na piki da se odmah javim. Do sad srećom ništa.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I Ana je dugo imala "velike" cike. Prošlo ljeto s godinom i po su baš bile uočljive. Pedijatrica je savjetovala "praćenje situacije". Sada ima dvije godine i tri mjeseca i cike su normalnih dimenzija.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Odmah je lakše kad znaš da nisi jedini. Hvala vam cure!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •