U prethodna 2 postupka u 9 dana stimulacije po 7 i 6 js, ovaj treci put samo 2 stanice koje sporo rastu. Danas je 9ti dan stimulacije i oni su 16 i 14. Pitam se sta ima je.
Hormoni ok, fsh savrsen.
U prethodna 2 postupka u 9 dana stimulacije po 7 i 6 js, ovaj treci put samo 2 stanice koje sporo rastu. Danas je 9ti dan stimulacije i oni su 16 i 14. Pitam se sta ima je.
Hormoni ok, fsh savrsen.
Amh nisam jer mi je receno to tek ako je povecan FSH koji je ok i nije se maknuo od kakav je bio 2010.
Evo mi tek pred neki dan saznali za katastrofalni AMH koji vidite u potpisu. Jel to znači da spadamo u low respondere onda? Bili prvi put na punoj stimulaciji 24 gonala, draga dobila 5 stanica svih 5 se oplodilo 3 vratili.
Drugi put je bio neka kombinacija prirodnjaka/polustimuliranog sa klomifenima i 6 gonala na kraju ali od 8dc zbog ciste koja nas je zezala u početku i dobili smo dvije stanice obje se oplodile i obje vratili....
u srijedu ide draga na prvi pregled kod dr. L. i startamo dalje. Po meni nema smisla ić na punu stimulaciju više ali ostaje vidjeti što će dr. reči...
Posljednje uređivanje od M@tt : 15.04.2012. at 19:47
Ja sam kao "low responder" sa povišenim FSH i endometriozom, prošla svakakvih stimulacija i moj zaključak je da pravila nema...u svim prirodnjacima sam imala po jedan embrij pa ništa, na klomifenu ništa, na femari 3 puta nisam imala transfer jer su embriji bili deformirani...tri stimulacije 1-2 embrija i ništa...i odjednom se desilo čudo...na kratkom protokolu 3 embrija, dva vraćena i jedan je proslavio rođendan (tj. jedna ).