Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Povećanje alimentacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Najgore je šta trebate dokazivati ono što mislite da je poznato jer tuženik sve osporava! Dakle...sve morate dokazati...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Noa prvotno napisa Vidi poruku
    Najgore je šta trebate dokazivati ono što mislite da je poznato jer tuženik sve osporava! Dakle...sve morate dokazati...
    cini se da samo mi moramo dokazivati sve i to uvijek. mene je bm tuzio za smanjenje alimentacije jer ju ne moze placati u utvrđenom iznosu ( iako ju ne placa u nikakvom iznosu vec godinama ) i sud od mene trazi da dostavi sva svoja primanja kao i nase troskove.
    u ovom slucaju bi on trebao dokazati da su se njegove okolnosti promjenile, odnosno zasto je prije mogao placati taj iznos ( koji je sam predlozio ) a danas to vise ne moze. ako on ne moze dokazati zasto su se i na koji nacin promjenile njegove okolnosti, zasto bi pobogu ja morala polagati racune bilo kome?

i tako.. opet u krug, ja nesto dokazujem, a njemu nitko ne moze nista.

ps. necu pristati na smanjenje iz principa, iako to nesto ne dobivam nikako, necu.
    nakon rastave sam jos 2 godine otplacivala njegov kredit, a on lipe za dijete nije dao. i necu pristati na nista dok ne dobijem sve ono sto mi duguje po presudama od prije. pa ako sud smatra da ima pravo na smanjenje, neka mu to sud onda sam prizna, bez moje pomoci.

sto se tice ovog cuvanja racuna radi kasnijeg dokazivanja,. ja iz toga razloga bas sve kupujem i placam preko kartice ili net bankinga., jer sam vec u jedno 5 navrata morala nesto dokazivati i opravdavati, ovako su barem svi izdaci na jednom mjestu: bankovnom izvodu.
    Posljednje uređivanje od samamama : 13.04.2012. at 14:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •