Pokazuje rezultate 1 do 50 od 81

Tema: carski rez-nedonošće-izdajanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ma svakako. Dva dana nije dobijao moje mlijeko jer je izbacivao kroz sondu. On jos uvijek ne reagira, ne dise, ima problema sa mokrenjem. Danas ujutro mi je sestra rekla da donesem mlijeko, sunce me obasjalo jer svaka dobra vijest znaci puno u ovoj situaciji. Imam mlijeka, izdajam i bacam. Inace, nisam bas optimisticna. Kaze dr. Da je dozivio hipoksiju uslijed gubitka krvi. ne znam, placem, buljim u zid. idem kuci za cetiri dana.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ariana prvotno napisa Vidi poruku
    Ma svakako. Dva dana nije dobijao moje mlijeko jer je izbacivao kroz sondu. On jos uvijek ne reagira, ne dise, ima problema sa mokrenjem. Danas ujutro mi je sestra rekla da donesem mlijeko, sunce me obasjalo jer svaka dobra vijest znaci puno u ovoj situaciji. Imam mlijeka, izdajam i bacam. Inace, nisam bas optimisticna. Kaze dr. Da je dozivio hipoksiju uslijed gubitka krvi. ne znam, placem, buljim u zid. idem kuci za cetiri dana.

I moja beba je imala hipoksiju + moždano krvarenje 2. stupnja, rođena je s 1220g i 39cm, pala težinom na samo 1050g, imala 2 infekcije u inkubatoru, od toga je jedna bila jako gadna (bilo je veliko pitanje hoće li se izvući), transfuziju krvi....
    trebalo joj je mjesec dana da se vrati na porođajnu težinu
    mene su otpustili iz bolnice nakon 2 tjedna a onda sam još 7,5 tjedana išla u bolnicu 2 puta dnevno na izdajanje i napredovali smo užasno sporo - gram po gram

prva godina nam je protekla u raznoraznim pregledima, dijagnozama, vježbanjima, terapijama, ventolinu,...
    imala sam osjećaj da imamo projekt, a ne bebu

danas naše čudo ide na ritmičku gimnastiku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •