Mury draga čestitam, sretno do kraja~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury draga čestitam, sretno do kraja~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury čestitke od srca.
ovo su tako prekrasne vijesti, neka ih ova tema postane prepuna.
Posljednje uređivanje od Ayan : 14.04.2012. at 18:02
Mury, a sada mirno i skolski ostatak trudnoce,![]()
drage moje da se evo javim...bila sam jutros na punkciji, izvađene 4 js. punkcija je malkice boljela, ali ni približno koliko sam ja to zamišljala, a svega minuticu traje, tako da se to da izdržati. koliko su me injekcije ošamutile, voltaren i ta neka da me smuši, i poljaka se ne sjećam najbolje, kroz maglu, tako da su mi one sigurno toliko pomogle, kao da sam bila u nekoj poluanestezijiu ponedjeljak će me zvati da mi jave jesu li js i spermići malo ljubili
vedre, javni se da vidimo kako je prošlo sve kod tebe? p.s.upoznale smo se jutrod u ordinaciji, divna je
hvala na podršci, savjetima, informacija i snazi. sretno nammm![]()
Mury...draga naša.~~~~~~~~~~~~~~~~da sljedeći 8mj prođu kao u prekrasnoj bajci.uživaj.veliki poljubac vam šaljem
a ja sam danas nakon 5ivf napravila i prvu aih.sperma je bila odlična.postupak je prošao za tren.večeras i sutra kaže dr da utvrdimo gradivo.a sad sljedi ono najgore.....utrogestani
mostarka vidim da ste stigli.drago mi je da smo se srele i upoznale.i mene su na prvom ivf totalno zamantali ali svaki drugi put mi je bilo ok.~~~~~~~~~~~za pon za extra embrije.pozdravi dragoga.
tek vidim da si ovdje pisala, također, pozdravi muža, spomenuli smo vas više puta kako nam je drago što smo se upoznali. drago mi je da je sperma ok i sad nadati se************** ogromne za sve
![]()
mury jako mi je drago , jako
a kad se sjetim da si htjela odustat , drago mi je da nisi ~~~~~~ sretno do kraja
vedre sretno , ne trebam ni pisat sta ti zelim
i ostalim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 14.04.2012. at 19:12
Hvala vam svima na ljepim željama
A ja ne bih bila ja da se i dalje ne brinem, brine me veličina GV, bojim se da je 4,9 mm malo za 5+4 tj. trudnoće? A i (.)(.) kao da su danas manje čvrste nego prethodnih dana, i još uvijek me ne bole,samo pvećane, i naravno nikakvih drugih simptoma nema, nit mučnine...a ja bih tako voljela da mi dođu te trudničke mučnine, nekako bih bila mirnija s mučninama....znam da sam luda, ali što ću![]()
Draga Mury čestitam od srca na srčeku...neznam odgovor na pitanje jer još uvijek nisam doživjela...sigurno nije lako biti na miru ali srce je tu i to je najvažnije,vjeruj u svoju bebicu i bit će sve ok,a od simptoma znaš i sama da je kod svake drugačije...moja sestra u cijeloj trudnoći nije imala nikakve simptome posebno,čak ni jedna mučnina a veliki dečko ima 7 god zato pokušaj ne opterečivati se...i uživati !sretno draga!!!!![]()
Ma de se pokušaj opustiti....znam lakše reči neko napraviti......![]()
vulkan, draga, da je barem danas bilo srčeko, bila bih mirnija, ali nije, samo GV sa ŽV. Ali ja se nadam da je rano za srčeko, i da ćemo ga čuti za tj. dana.Uh, pokušat ću se smiriti, bit će ovo dug tjedan
![]()
ups ja sam mislila na Gv sa ŽV a pisala kao srčeko...ali čuti ćeš ti brzo i malo srčeko samo vjeruj jer me jedna naša forumašica koja ima već bebača naučila da nas bebica osjeti od prvog trenutka i to mi je lijepo vjerovati !!!!kažu da je beta samo prvi korak ,a tek poslije počinje pravo isčekivanje tako da je tvoja briga sasvim normalna ali sada kad ste to postigli probaj ne misliti negativno!!!
Mury cestitam i sretno za dalje!!! Rano je jos za mucnine... Bit ce ti ovo napet tjedan, i ja sam prosla slicnu neizvjesnost na pocetku, ali prodje. Probaj se zabavit necim da se ne propitujes i ne surfas previse. Znam lako je to reci... Sretno!!!!
Mury, avatar je zakon! Sad lijepo mozak na pašu, samo pozitiva, sapunice, lagano štivo i probaj ne razmišljat, samo uživaj u spoznaji da jest, tu je, ta točkica, najdraža na svijetu...
upravo zvali iz cita...ET će biti u utorak, 2 lijepa embrija dolaze u pupu![]()
To s mučninama je vrlo individualno. A konstantna sekiracija će završiti kad GV napuni 18.![]()
našim današnjim betočekalicama želim lijepe i velike brojčice!!!
Draage...evo mene s uzaludne punkcije, nije bilo js (kad se bude slagala lista prebacite me u on-go za 5 mj.)
Neka to bude sav današnji forumski bad luck, ajmo sad velike bete na sunce!
argentedrži se, i sretno u maju
hvala curke na lijepim vibrama![]()
![]()
![]()
Moja beta je danas negativna.......
Idemo u nove pobjede...i to jako brzo !
strasna, i ovdje
sebe cu staviti na listu yasmin do 5.5. i onda postupak, dosao nalaz t3,t4,tsh: kaze dr presavrseni!
A joj, opet crni ponedjeljak... Ja zvala SD i et u srijedu....
Tuznice
Cekalice- sretno svima!!!!!![]()
Strašna žao mi je....ali kao što sama kažeš idete ubrzo u nove pobjede....sretno od
![]()
Samo da prijavim i ja od jučer u novom postupku krenula s pikicama![]()
argente,strašna
mostarka sretno sutra
evo i ja se javljam s betom koja je jedna velika nula
mislim da je tu gotova moja mpo priča,barem za neko vrijeme,neznam..previše je tuge i razočarenja bilo u zadnjih par godina da me to dosta srušilo,moram se vratit na svoje,opet bit vesela,nasmijana i optimistična pa ako uspijem možda opet i probam..
do tada šaljem vam brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama koječega,želim vam bezbolne punkcije,velike bete i urednu trudnoću..
kiki jako mi je žao.. isplači se i dođi nam nazad.. skupi snage za borbu dalje.. gle draga ako si došla do tu uspjet ćeš kad tad..![]()
kiki, zao mi je jako zbog bete.
Vidim da i ti imas poprilično nezavidan potpis...
I ja sam se tu i tamo zapitala da li bi trebalo stati na loptu i znati kad je dosta? Ali ja to jednostavno nisam mogla.
Tebi želim da što prije pronađeš svoju staru sebe, sretnu i nasmijanu, punu života i da nam se onda samo javiš nekom porukicom da si već u xy tjednu trudnoće i da uživaš kao nikad u životu.
Sretno draga, kako god odlučila i kamo god te život odnio.
Draga kiki30, žao mi je. Želim ti da što prije skupiš komadiće sebe...čovjek je izdržljiva životinja.
Kiki30, jako mi je žao. Bab ti je jako lijepo napisala poruku i mogu je samo potpisati.
Strašna i Argente
uf, težak je ovaj dan.
kiki draga jako mi je žaoželim ti da što prije budeš ona stara koju spominješ.... sretna, nasmijana, optimistična i da ubrzo ostaviš ovu tugu i razočaranje iza sebe....i da nam se što prije vratiš i dočekaš svoj najsretniji dan u životu....jaka si ti žena i molim te ne odustaj u ovoj borbi nema predaje
kiki30, jako mi je žao...ali, nećeš ti nama još odustati, znam da je teško, i da dođe vrijeme kada se pitamo ima li smisla, do kada.... i ja sma htjela odustati, ali želja za bebom je puno jača...zato ti želim da što prije dođeš do sebe, uživaš u svakodnevnim stvarima, i onda skupiš snage za dalje, a najviše od svega bih željela da te iznenadi jedna neočekivana, spontana trudnoća
! Drži se!!!
Kiki...iskreno mi je žao... cure su sve napisale, pa da se ne ponavljam...mogu samo reći - drži se!!!
![]()
Strašna i Argente ...Držite se cure!
kiki30,žao mi je-drži se![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 16.04.2012. at 17:01
kiki30 jako mi je žao da si morala doći do ovoga... razumijem te u potpunosti, i ja sam u istom bunilu i razmišljanju
ni moj 10 ICSI nije završio pozitivnom betom
ni ja više ne mogu... nama su dodjeljene loše karte...
Mury od tebe očekujem samo dobre vijesti, nikakve negativne misli!
kiki malo se odmakni od svega ovoga i neka prođe neko vrijeme. Ja jedno vrijeme nisam išla ni na forum, jer mi je svega bilo previše.
Uživaj u nadolazećem ljetu i napuni baterije, a neka se i tijelo malo odmori. Vidjet ćeš brzo ćeš se opet naći u svemu ovome.
Drži se draga i znaj da ćeš kad tad biti trudna. To je samo pitanje vremena.
Kiki sve sam ti napisala na Rijeci. Žao mi je!
Kiki
Ja prijavljujem punkciju u srijedu, zanima me koliko prije punkcije da popijem tableticu protiv bolova?
Ja sam citala sat i pol do dva prije punkcije, sad ako netko zna bolje nek se javi... Voltaren i normabel... Sretno i sto bezbolnije...