Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Dali je potrebno piti mlijeko?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marica70 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

zanima me što mislite o biljnom mlijeku, npr. sojinom? imate li koje za preporučiti a da znate da je zdravo, sa što manje aditiva? htjela bih ih postepeno uvoditi u prehranu svog malog ali se bojim GMO-a iz soje.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj marica70 prvotno napisa Vidi poruku
    zanima me što mislite o biljnom mlijeku, npr. sojinom? imate li koje za preporučiti a da znate da je zdravo, sa što manje aditiva? htjela bih ih postepeno uvoditi u prehranu svog malog ali se bojim GMO-a iz soje.
    http://forum.roda.hr/search.php?searchid=2325296 brzinska pretraga, ali ima toga još

koliko sam shvatila, u pravilu ne vlada previše dobro mišljenje o sojinom mlijeku na forumu
    sojino i rižino mlijeko mogu koristiti odrasloj osobi koja želi izbaciti mlijeko iz prehrane zbog ideoloških razloga ali ima naviku konzumiranja mlijeka i fale joj ideje što popiti umjesto toga
    nikako ne zamjenjuju mlijeko u nutritivnom smislu, budući da se radi o vodi s malo škroba i, ako je kupovno, malo aditiva

marica70 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

ne otvara mi ovaj gornji link, hmmm?
    hvala ti na odgovoru. samo ja još uvijek nisam sigurna koliko je mlijeko životinjskog porijekla stvarno zdravo... kupujem veronikino jer nekako vjerujem da je najprirodnije, ali što se ostalih firmi pogotovo tiče, bojim se da imaju kemije koliko i biljna mlijeka, ako ne i više.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •