Pokazuje rezultate 1 do 50 od 613

Tema: Moje iskustvo placentofagije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mislim da je dobro da ljudi komuniciraju. To jest često želja da druge krojimo po sebi, ali nekad i nije. A nekad netko zaista više i bolje zna i dobro je da svoje znanje učini dostupnim, makar će to uvijek nekome ići na živce. Naravno, sad govorim sasvim uopćeno, placentofagija na stranu.

sad čitam cvijetu...
    Moram reći, ja prvi post uopće nisam pročitala. Kad sam shvatila o čemu se radi, preletila sam kroz njega pogledom i to je to. Zato i nisam doživjela ton, nego sam se samo referirala na sam čin.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je dobro da ljudi komuniciraju. To jest često želja da druge krojimo po sebi, ali nekad i nije. A nekad netko zaista više i bolje zna i dobro je da svoje znanje učini dostupnim, makar će to uvijek nekome ići na živce. Naravno, sad govorim sasvim uopćeno, placentofagija na stranu.

.
    ovo, imaš potpuno pravo. tu mi je ovaj forum puno puta otvorio oči, i puno puta sam promijenila stavove.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo, imaš potpuno pravo. tu mi je ovaj forum puno puta otvorio oči, i puno puta sam promijenila stavove.
    Slažem se. Treba znati što postoji, da bismo sebe razgraničili - i rekli si - tu meni ima nešto/ali ovo definitivno nisam ja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •