Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: Kako zaštititi dijete od lošeg prijateljstva?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vitika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ok cure, spustile ste me malo na zemlju. ne mogu bas biti objektivna.
    ustvari se najvise bojim koliko ce trajati dok moja curka shvati da je dovoljno trpila. a valjda ce shvatit, nadam se da ce shvatit. inace ide na ples (ritmiku), puno je u prkicu i okruzena je i drugim prilikama za nova bliska prijateljsktva samo sto se ogranicila na tu samo jednu prijateljicu. svima drugima lako nade mane, a za ovu ce svasta pretrpit. znam da je toga oduvijek bilo i bit ce, samo mi je tesko to sve gledati kad mi doma prica kroz suze.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj vitika prvotno napisa Vidi poruku
    samo mi je tesko to sve gledati kad mi doma prica kroz suze.
    znam
    i zato joj pomozi svojim savjetom kako bi ti postupila u nekoj konkretnoj situaciji, uzimajući u obzir da ona nije spremna dići ruke od tog prijateljstva, usprkos nametnutim pravilima.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj vitika prvotno napisa Vidi poruku
    ok cure, spustile ste me malo na zemlju. ne mogu bas biti objektivna.
    ustvari se najvise bojim koliko ce trajati dok moja curka shvati da je dovoljno trpila. a valjda ce shvatit, nadam se da ce shvatit. inace ide na ples (ritmiku), puno je u prkicu i okruzena je i drugim prilikama za nova bliska prijateljsktva samo sto se ogranicila na tu samo jednu prijateljicu. svima drugima lako nade mane, a za ovu ce svasta pretrpit. znam da je toga oduvijek bilo i bit ce, samo mi je tesko to sve gledati kad mi doma prica kroz suze.
    Ovo mi je znak da će tvoje dijete uskoro "progledati" i sve će se riješiti... Svi smo mi u životu tako nešto iskusili i to je životna škola koja nam svima treba - prepoznati da se stvarna osoba razlikuje od slike koju u njoj imamo u svojoj glavi.

Sva sreća da djeca imaju priliku to iskusiti u ovoj dobi, jer tko tu lekciju ne nauči na dječjim prijateljstvima, kasnije će morati to isto proći s prvim ljubavima (čak i kasnije) pa kad tako sagledaš stvari, nije to zapravo ni loše, na vrijeme naučiti da se ljudi mijenjaju i da nisu uvijek onakvi kakvima ih mi vidimo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •