Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Kalkulacije isplativnosti - domaći detergent za veš i ostalo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mala-vila prvotno napisa Vidi poruku
    zato sto sam zabrijala na cisci okoliš, ringišpil očima je nepotreban

Ma nisam mislila ništa loše - sorry, ako je tako "zvučalo". Ja nikad nemam strpljenja, pa bi kod mene bilo ili odmah pere ili ide van iz upotrebe.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nisam mislila ništa loše - sorry, ako je tako "zvučalo". Ja nikad nemam strpljenja, pa bi kod mene bilo ili odmah pere ili ide van iz upotrebe.
    ok, sad sam se sjetila da smo onda bili na opakoj štednji pa je ovo bila jedna od mjera, takoder smo paralelno s tim u korijenu mjenjali neke navike da bi bili vise bio&eko (to je bila moja trudnicka zelja), većina je ostala, pranje vesa nije

ali ostalo je to da i dan danas perem veš pola pola, pola s tekucim iz lidla i pola žlice sode za pranje, to mi je bas dobra kombinacija i tjesim se da manje zagadujem okolis (ali nisam sigurna da sam u pravu)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mala-vila prvotno napisa Vidi poruku
    ok, sad sam se sjetila da smo onda bili na opakoj štednji pa je ovo bila jedna od mjera, takoder smo paralelno s tim u korijenu mjenjali neke navike da bi bili vise bio&eko (to je bila moja trudnicka zelja), većina je ostala, pranje vesa nije

ali ostalo je to da i dan danas perem veš pola pola, pola s tekucim iz lidla i pola žlice sode za pranje, to mi je bas dobra kombinacija i tjesim se da manje zagadujem okolis (ali nisam sigurna da sam u pravu)
    E, pa onda nas drzi ista ideja! I ja u prasak ubacujem sodu za pranje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •