Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: neću krevetić - jesam li čudna?

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno neću krevetić - jesam li čudna?

daklem, poučeni iskustvom dvije bebe koje su sveukupno u krevetiću provele 3 mjeseca (zbrojeno), a ostatak vremena je služio kao odlagalište za robu za peglanje i igračke, odlučili smo ovaj put neinstalirati isti.
    čemu reorganizirati čitavu sobu u kojoj ionako nemam prostora da bi forme radi 5 dana stavljala dijete u krevetić i šesti dan odustala (a i ovih 5 bi završilo kod nas u krevetu)?

ali kome god kažem, gledaju me ko da sam s Marsa pala. pa nisam valjda jedina?
    neću ni zipku, ni kolijevku.
    razmišljam da za prvih mjesec dana posudim košaru koja bi stajala kraj mene u krevetu - a možda ni to.
    i razmartramo opciju putnog krevetića koji bi imau funkciju više vrtića preko dana nego mjesta za spavanje. a ni u to nisam sigurna.
    i, jesam čudna?

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nisi ni malo čudna
    ja jesam instalirala kinderbet kraj kreveta, ali K. nije prespavala nikad tamo, a pokušala sam ju staviti sveukupno 3 puta u 2 godine
    ja imam mjesta u sobi, pa nije bio nikakav problem
    kinderbet služi kao ograda da ne padne s našeg kreveta
    služi i kao odlagalište za robu i svašta nešto
    uglavnom, mogla sam i bez toga
    nadobudno sam stavila drugi kindač u Rokovu sobu, ali ni tamo još nisam ni probala staviti K. da prespava

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Glasam za putni krevetić - to je dobar i višenamjenski kompromis. Možeš ga kasnije koristiti umjesto vrtića, kad dijete malo naraste - ne trebaju ti dvije stvari... A možeš ga nositi sa sobom i na godišnji i slično.

ALI pitanje je da li tebi uopće išta treba. Čak ni ova ideja s košarom nije loša, jer dečki su ti već veliki. Mi smo imali dvojicu u kratkom vremenu (stariji još nije hodao kad se rodio mlađi) + uzak krevet u kojem nismo mogli svi spavati, a osim toga moj mlađi i danas voli spavati sam i još kao beba tražio je da ga se pusti na miru, pa smo morali imati krevete.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 20.04.2012. at 09:42

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ma vraga čudna, iskusna
    iako, ja sam dobila od frendice slatku kolijevkicu, pa sam nju stavila pored kreveta. u njoj je spavala prva 2 mjeseca, i to onaj prvi san. al bila mi je tako slatka da mi žao bilo ne instalirati ju. čak bih po noći ju nakon cice koji put uspavalo i ljuljanje.

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nama krevetić stoji kao opcija. Kada ja želim da ona ide tamo spavati, ona , naravno neće. Kada mi treba njena toplina das me malo smiri, ona onda ide u krevetić. Dvoje strijih su ga prilično dobro podnosili, ali ova treća je sa nama, htjeli mi to ili ne. Iako joj je krevetić tik uz naš krevet, ona najviše voli da spava između nas, i to da se ocu podvuče pod leđa. Ja bih uradila isto kao ti ako zatreba, lako ga je smontirati.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ni ja nisam htela, a pošto mi je bilo prvo dete svi su me ubeđivali da nemam pojma i da mi je to must have. Pa sam pristala da pozajmimo krevetić, koji je stajao malo u sobi, čisto da se patronažna ne zgraža (ona je naime padala u nesvest jer svaki put kad je došla mala je naravno spavala na našem krevetu, a ona se ubila objašnjavajući da to nikako ne smemo da radimo...). Posle smo ga napunili plišanim igračkama i vešom za peglanje, a ubrzo spakovali i vratili da ne zauzima mesto. Ni jednom nije spavala u njemu, ni minute...

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zašto bi bila čudana?

Mi smo imali kinderbet/krevetić/košrau za svako od troje djece, spavala su isključivo u njima isto tako kako i danas veći spavaju u svojoj sobi na krevetima,
    najmanji je s nama u sobi ali spava u kinderbetu, osim kada je bolestan spava s nama...
    I nama je to ok, nemogu zamisliti drugačije...
    Imamo i putni krevetić, ako idemo negdje pa spava u njemu.....

Ali, ako je tebi bolje bez kinderbeta, ai ako ti stariji nisu u njima spavali neznam zašto dvojiti dal ti treba ili ne?!
    Ako vama tako odgovara....

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nisi čudna nego pametna, iako bih ja stavila jer možda
    bi postojao onaj prvi pa duži san, a da se ti možeš fino rastegnuti
    i odmoriti, a i muž isto

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ma ne znam ja bi li oni spavali u krevetiću da sam ustrajala. ali nisam. i znam da ni ovaj put neću.
    košaru bi za tih prvih mjesec dana moooožda posudila od nekog čisto da beba malo ojača i ja se naviknem, ali...
    a putni krevetić mi je istvari i došao kao ideja da mi ne treba vrtić (starija dva nisu imala vrtić, ja kad vidim ono izvitopereno čudo dobijem pomračenje uma, ali to sam ja), a dijete preko dana ipak bude na nekom iole sigurnom mjestu.
    ali dobro je vidjet da nisam baš skroz prosvirala u ovoj trudnoći

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Za curu sam imala krevetić - nije se isplatio, prodala ga!
    Za dečka sam se opametila i nisam kupovala, bio je s nama u krevetu od početka a ponekad je spavao i kolicima (da nam bude blizu dok smo bili u dnevnoj ili sl.), dok nismo krenuli u šetnju.

Putni nije loša ideja ako često putujete ili kao vrtić (ali ni tu ne vidim isplativost - bar ne ako će biti kao moji koji em što nisu mogli spavati bez cice svako malo pa su opet spavali uz mene gdje god sam bila, em što se nisu htjeli igrati bez da sam ja u blizini). Pogađaš - i putni sam ubrzo prodala!

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi čudna nego pametna, iako bih ja stavila jer možda
    bi postojao onaj prvi pa duži san, a da se ti možeš fino rastegnuti
    i odmoriti, a i muž isto
    zbog ove mogućnosti ne prodajem krevetić koji imam (još), ali nekako mi se čini da mu ne gine burza

Shania avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

babyboys eto..uopće nisi čudna, već od par mama sam čula da je putnik revetić odličan. ima više mjesta, praktičniji je..i više iskoristiv.

Nemam iskustva jer mi je ovo prvo dijete, tako da slušam okolo i čitam postove mama s više iskustva o tome ,
    što mi zapravo NE treba...
    srećom dobila sam na poklon kinderbet pa ću vidjeti kako ću se snaći a mjesta u sobi baš i nemam

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mi imamo krevetic 140*70 i super mi je
    sin je povremeno spavao tamo, posebno za dnevna spavanja kad je prestao dojiti i tako se uspavljivati, da ne pada s kreveta
    nocu je vecinom spavao s nama, do 3+ godine kad je stigla sestra pa nismo mogli svi stati, pa je on opet spavao u kreveticu
    sad ona spava s nama, on u svojoj sobi, ali trenutno su u njegovoj sobi svekiji jer selimo i uredjujemo njihov stan
    pa on sa skoro 6 jos stane u krevetic i sav sretan je tamo, jer je s nama
    a sad kad on spava u kreveticu, sad hoce i ona, narasla mu popularnost
    u novom stanu ih za pocetak planiram staviti zajedno u njegovu sobu - njemu krevet, njoj krevetic (i od njega se da napraviti krevet), jer stane u njega jos bar 3-4 godine
    tako da ce se nama svakako isplatiti

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja ga stavljam za svako dijete, sad smo i kupili novi a samo jedno je spavalo u njemu. E sad, nevezano za to što spavaju s nama, mojoj curki krevet služi za igranje i svaki dan bar malo vremena provede u njemu. Ja je legnem, ima mobile i čitavu hrpu šuškalica i igračaka i ona tamo uživa a ja sam mirna jer je sigurna. Tako da meni ipak ima nekakvu svrhu. A u njemu je odspavala nekoliko puta, ja mislim da nije preko pet

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja sam, kad smo kupovali bracni krevet, inzistirala na madracu 180.
    nisu mi vjerovali kad sam racunala 4 osobe na njemu.
    tako ce i biti :D

krevetic imam, nismo ga prodali, makar smo glat mogli, al uvijek dobro dodje za ves :D

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam ga sa starijom naivno montirala u djecju sobu
    a nakraju je cijeli dvogodisnji dojenacki staz provela kraj mene i muza u bracnom
    Sad sa mladjom smo ga stavili bocno sa moje strane kreveta i odspava u njemu svaku noc 6 sati u komadu Mozda ti se posreci pa rodis spavalicu , onda ces lako muza nagovorit da ga instalira vec negdje.. sretno!

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

nisi cudna.
    Ako ti ne bude trebao prodaj ga i amen

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mi imamo putni krevetic za dnevna spavanja u dnevnom i kinderbed bez bocne stranice pored kreveta. U kindacu spavaju zajedno i to funkcionira,a putni najradije eskiviraju. Drazi im je kauc ili viper. U svakom slucaju i ja se slazem da nisi luda, pametno razmisljas. To se zove iskusna mama

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi za treće također uopće nismo montirali kinderbet.
    putni krevetić i vrtić nisam ni imala ni koristila s nijedno od troje djece i nijednom mi se nije ukazala potreba za tim.
    kad mi je trebalo da ih negdje spustim, spuštala sam ih u prvih mjeseci na krevet ili kauč, a kasnije uglavnom na puzzle na podu,

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    mi za treće također uopće nismo montirali kinderbet.
    putni krevetić i vrtić nisam ni imala ni koristila s nijedno od troje djece i nijednom mi se nije ukazala potreba za tim.
    kad mi je trebalo da ih negdje spustim, spuštala sam ih u prvih mjeseci na krevet ili kauč, a kasnije uglavnom na puzzle na podu,
    ovo mi je ustvari najidealniji scenarij.
    neću ja mm ništa nagovoriti, on anagovara mene.
    a spavalicu sam imala, samo što nije spavao u krevetiću. nakuaču, krevetu, u kolicima, u rukama... da, ali u krevetiću - ne.makar sam ga preko dana stavljala, on bi se probudio u roku 15 minuta. na ovim drugim mjestima je spavao po tri sata u komadu

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo, ja trenutno nemam kinderbet (ostao u starom stanu). Beba od pocetka spava s nama u krevetu (a tu je naravno i seka koja se neda delozirati) i nimalo mi ne fali, za dnevna spavanja stavljam ga u nas krevet, a kad se rodio sam ga znala staviti u kosaru od kolica ali sad ju je preraso.
    Jedino sto mi fali za ponekad ga staviti u kindac da gleda mobil i tako se zabavi par minuta... ali stariju recimo to nikad nije interesiralo, pa nema garancije da ce makar za to posluzit

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nisi čudna, ja ga za treće isto nisam imala, izbacila sam ga.
    Imala sam ga za prvo i čak i koristila, za drugo ga nisam koristila nijednom, a za treće nisam ni planirala upotrebu.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sillyme, kako si ga stavljala od prvog dana? na trbuh, leđa, bok? do zida, u sredinu?
    ja sam sa drugim spavala sama u krevetu, mm sa starijim u njegovom krevetu (tad je jedino tako bilo izvedivo), a sad u bračnom imam jednog koji se ne da deložirati, pa me zanima najsigurnije rješenje

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

U pocetku je beba bila izmedju mene i zida (mozes staviti ogradicu ako krevet nije uz zid), pa starija i mm uz drugi rub ili mm pa starija (ima 3 godine i ne pada s kreveta) a sad u novom krevetu je mali izmedju mene i mm a ona uz rub bilo kod mene ili mm-a. Stavljala sam ga na ledja ali cesto spava i na boku jer tako ostane nakon dojenja.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

E da, uz zid sam uglavila dva improvizirana "jastuka" od spuzve da se beba ne lupi o zid ili da joj ruka ili noga ne zaglavi izmedju kreveta i zida

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moj ima tri mjeseca i od stavljanja u krevetic sam odustala drugu il trecu noc - jer bi se svaki put probudio u roku od pet minuta. Krevetic uglavnom sluzi kao odlagaliste i kao ograda uz nas krevet. A mali najvise spava izmedju mene i krevetica, izmedju sebe i mm ga stavljam samo kad ga dojim... jer se mm puno vrti pa me strah da ga ne poklopi.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja svog nisam ni razmontirala od starijeg, stoji kraj kreveta sa skinutom stranicom i sluzi ko zastita. Mali spava samnom, veliki je sad u svojoj sobi. Kad prestanem dojit mali ide kod brata u sobu a krevetic skupa s njim i opet ce sluzit ko zastita jer ce spavat skupa u krevetu koji je dosta veci od klasicnog tako da ce imat mjesta sigurno.

Al nikad nisam bebu stavljala izmedu sebe i muza. Kad dojim malo se jace nakrenem pa mu mogu obje dat s istog boka. Sta ej sigurno, sigurno je. MM jednostavno nema osjecaj za druge osobe u krevetu.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

krevetić smo stavili uz bračni, sa spuštenom bočnom stranicom, pa smo dobili veću površinu za spavanje. tako i s prvom i s drugom curom.

sada imamo naaajveći krevet na svijetu. dva spojena bračna kreveta i nemamo problema s mjestom za spavanje

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pa ja stvarno ne znam što bi da nemamo kinderbet bez stranice montiran uz krevet... jer, iako Smjehuljica nije u njemu spavala ni jednu cijelu noc, nužno je potreban meni. Da nema njega ja bi ispala iz kreveta, jer se ona stalno vrti i okreće, spava "poprek" i onda mi nemamo kud. Ja još i imam, u kinderbet, ali MD...? Sreća pa je smršavio.

Nisi čudna, vjeruj sebi... da sam znala kako će biti ni ja ga ne bi kupila.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Mene samo zanima gdje ćeš staviti bebu kad već puže i gamiže i sve - a ne hoda, i može ljosnut na pod? Meni su kindači više manje tome služili...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ja stavim u krevet i nadam se najboljem.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Moji su bili živi alpinisti, jedva mi je i krevetić poslužio da im očuvam život. S četiri mjeseca mi je sin dopuzao do ruba bračno kreveta i strmovalio se... a malu smo šivali jer nam je pobjegla (grabeći, puzeći...) preko glave sa šest mjeseci i nama na oči se hitila s kreveta na noćni ormarić. S deset mjeseci mali mi se ljuljao na rubu plitkog krevetića na trbuhu, kad nisam umrla. S petnaest mjeseci mi je mali bježao iz putnog krevetića - jer nam je obični bio preplitak za njega Ja đecu ne puštam. Za sljedeće ću, ako Bog da da ga imam, kupit kavez za tigrove, časna masna i stavit sliku, da vidite da se ne zezam. Možda to nije tako opasno ako imaš stan, mene je bilo strah stepenica, i samog pada na pod, kad smo već kod toga...

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Moja curica je bila ful mirna beba od početka pa se uopće nisam bojala da bi mogla pasti s kreveta kad se probudi jer se nakon buđenja počela ili derati ili dozivati, ovisno kakve se volje probudila a nakon godine dana je sama mirno silazila s kreveta.
    Mali nema šanse da se sjeti sam kako se silazi s kreveta a što se pak krevetića tiče - sigurna sam da bi pronašao način da se baci iz njega.
    On zato spava na krevetu jedino ako se onome tko ga čuva ništa ne radi pa leži s njim, čita ili surfa, a ako nešto radimo dok on spava pa ga ne možemo imati na oku - stavimo ga na neku deblju prostirku na podu i mirni smo.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Mene samo zanima gdje ćeš staviti bebu kad već puže i gamiže i sve - a ne hoda, i može ljosnut na pod? Meni su kindači više manje tome služili...
    meni je samo 1 strana bila slobodna tako da sam tamo nagurala nase poplune i jastuke kao barikade.
    kasnije sam stavila onu ogradicu.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pa na pod... Upravo sam naručila ovo: http://mpikranj.si/portni-program/po...lazine-po-meri

Naravno, ne za spavanje. Naš krevet je tek malo viši od samog madraca, tako da i ako padne, nije strašno... a jednom mora pasti, pa zar nismo svi padali....
    Posljednje uređivanje od Mojca : 21.04.2012. at 12:09

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I mirna si!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Pa na pod... Upravo sam naručila ovo: http://mpikranj.si/portni-program/po...lazine-po-meri

Naravno, ne za spavanje. Naš krevet je tek malo viši od samog madraca, tako da i ako padne, nije strašno... a jednom mora pasti, pa zar nismo svi padali....
    Imam kuću :/ i stepenice. Bojim se i bojala sam se. Moji su stvarno kao Denis the Menace...

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi uvijek montiramo kinderbet, super nam dođe za odlaganje stvari...
    Posljednje uređivanje od piplica : 21.04.2012. at 12:20

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ifi

pa prek dana je na podu, naravno. al ok, ja nemam kucu ni stepenice :/

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ne možeš znati unaprijed kakvo će biti dijete. Najstariji nije mogao zaspati nigdje nego u svom krevetiću, ni spavati nigdje drugdje. Da sam njega stavljala u naš krevet ne bi spavao nitko, ni susjedi. Taj je htio svoj mir 12 sati.

Kad imaš kuću i stubište, moraš biti sigurna da dijete neće van iz krevetića ili ga stalno paziti. Pod nije siguran. Isprobali smo škale, naravno, kotrljajući, i jurnjavu na slikanje glave. Srećom je sve drveno, pa nije stradala.

Najbolje je imati krevetić u rezervi, pa već vidiš kako će biti.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 21.04.2012. at 12:33

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Imam kuću :/ i stepenice. Bojim se i bojala sam se. Moji su stvarno kao Denis the Menace...

I mi smo u kući. Na stubištu su pločice s alu rubnicima. Dok ne bude mogla sama dohvatiti kvaku, neću razmišljati o tome. A do tad će biti dovoljno velika da shvati da se mora držati za gelender... valjda. A ako ne bude tako, onda ćemo staviti ogradicu ili zaključavati vrata. Iako, meni se ni jedno ni drugo ne sviđa.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pa dobro, i kuce imaju vrata, ne?

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    i, jesam čudna?
    naslijedila sam čak dva fensi krevetića. dobila nove super madrace...
    od troje djece sve ukupno, pitaj me koliko puta su spavali u njima??
    nijednom
    a nije da mi je to bio plan...u stvari, to mi je bila zadnja opcija...
    al onak strgana nakon cr, prvo dijete, hrpa mastitisa...nije mi se dalo x puta dizat iz kreveta, a bebolina je tila stalno sisu...i ostade u bračnom...
    i tako svo troje djece
    nisam primjetila da mi se čude
    Posljednje uređivanje od zmaj : 21.04.2012. at 13:16

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    pa dobro, i kuce imaju vrata, ne?
    Al onda ih moraš ili zatvoriti u sobu, pa ih ne čuješ... ili vući u drugu sobu, na drugi kat ako ti nešto treba... a bebe spava ili se lijepo igra... nepraktično. Kažem ti. Meni samo kavez za tigrića može pomoći.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja imam od mlađeg onu prostirku sa visećim čudesima da ih gleda dok samo leži na leđima, a od najstarijeg imam spremljen tatami, pa ćemi fino to rasprostr po podu kada dođe vrijeme za gmizanje i ostalo. za dnevno spavanje, rekoh, ili na krevetu/kauču ili u putnom, ako se odlučim za tu opciju
    T je sa 8 mjeseci tako pao iz krevetića da sam ja bila sigurna da se sav polomio
    J je do sada pao jedno dvije milijarde puta, a popeo bi se i na luster valjda

mora pasti nekad, hvala bogu, 99,9% slučajeva je bezazleno i liječi se pusom.
    ifi, kužim ja tebe, ali ja nemam kuću ni stepenice

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ni ja ne bi krevetic za trece jer prvo dvoje nije u njemu provelo ni dana. ovaj koji smo imali sam rastavila i spremila. samo mi je smetao, a sluzio iskljucivo za odlaganje robe i igracaka.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    meni je samo 1 strana bila slobodna tako da sam tamo nagurala nase poplune i jastuke kao barikade.
    kasnije sam stavila onu ogradicu.
    Mom su popluni i jastuci izazov a ne barikade.... Kod starijeg je to prolazilo kratko vrijeme al ovaj mali samo gleda di da se popne. Tako da je kod nas opcija samo osluskivanje preko monitora i trcanje na prvi zvuk komesanja. Pao je dvaput, sad dode do ruba pa krene nazad ali ipak, nebi da padne jos i treci put...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja imam i kuću i stepenice, i troje divlje djece od kojih je najmlađi neustrašivi alpinist
    i dalje ne vidim problem, živimo bez krevetića i vrtića.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nisi čudna. ako ti ne treba netreba. I meni je bio spremnik za veš. Bio je koristan sve skupa par tjedana prije nego što su prohodali i vježbali pridržavanje uz ogradu i pad na mekano

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja ga isto ne mislim sastavljat. imam ga, naravno da sam ga cekajući 1. dijete kupila valjda u 1. tromjesečju, poslužio je u razdoblju od kad je prestao dojiti po noći (2.5 g) do kad je dobio svoju sobu s velkim krevetom(5g). u tom je periodu katkada po noći spavao u kinderbetu- bio je uz naš krevet, skinuta stranica. općenito mi ovaj put treba manje stvari, nemam ni kolica, ni presvlačilicu, ni sto čuda za koja sam 1.put mislila da su nužne.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •