Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: Komoda za presvlačenje

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I ja mislim da će biti ok.
    Hvala svima na savjetima!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Cure molim Vas da li mi može netko izmjeriti prematalicu (onu spužvu) širina i dužina? Ako imate različite, javite. Hvala

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Koliko sam ja vidjela najčešće su 80x50cm, vidjela sam par drugačijih, ali se razlikuju u 2-3cm, ništa strašno!

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pa valjda podloga prati širinu komode. Naša komoda je široka 70 cm, podloga par cm više. Ta nam je taman upala u kantun do kade i to je najuža koju smo našli. Druge (koje su se nama sviđale) su bile šire, uglavnom 100-105 cm.
    Poslije (uskoro) ćemo maknut kadu i podlogu i stavit je u dječju sobu, tako da nam je to ispala sasvim dobra investicija.
    Posljednje uređivanje od Pcelica Mara : 25.02.2010. at 15:45

bebace121

Početno

U Adaxu imaš komode za 700 kn sa kadicom i prematalicom

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Odlučili smo ne kupovati prematalicu kao zasebni dio namještaja i pokazalo se kao pametna odluka.
    Bebina robica stoji u Ikeinom MALM-u s 4 ladice kojeg imamo još od prije.
    Prvih 3-4 mjeseca smo je prematali na prematalici koja se samo natakne na kindač (Baby Center, cca 30 eura), a zadnjih 2-3 mjeseca čak niti to nego gdje se zateknemo: na krevetu, kauču, baby gymu ...
    Kadica je isto Ikeina, cca 7 eura, plava obična, od početka je koristimo u velikoj kadi.

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi smo kupili ormarić koji nema ladice već police (čini mi se da na njih više stane, a i preglednije je) za robicu. na njega smo stavili onu spužvu za prematanje koju smo zasebno kupili. pokazalo se kao dobra ideja. od kako se mala počela vrtiti prvenstveno se presvlačimo na podu.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

U fazi smo nabavke komode za presvlačenje i iznenadile su nas cijene novih, pa me zanima ima li netko rabljenu za otkup. Hvala unaprijed na infu!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Franka 35 prvotno napisa Vidi poruku
    U fazi smo nabavke komode za presvlačenje i iznenadile su nas cijene novih, pa me zanima ima li netko rabljenu za otkup. Hvala unaprijed na infu!
    pogledaj na njuškalu

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •