Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: Prijedlog novog zakona o zapošljavanju mladih

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ajme prima koliko zuci u samo jednom tvom postu.

zamisljam koliko bi tek bila ljuta, ovako postena da se bavis privat poslom. pa da te nepravde opale di stignu, pa velike firme neplatise, drzava, stranke.... pa onda masa koja sve privatnike trpa u isti kos, lopovski.
    firme koje su se otvarale sa ciljem ostavljanja nepodmirenih dugova su mahom otvarali politicki jaki pojedinci i polu-mafijasi. za njih ne vrijede ista pravila kao za obicne smrtnike, koje porezna ganja - itekako. ima ih prekonekoliko koji su i ljude pregazili pa im se ne sudi, jel? to ne znaci da ce se obicni ljudi uspjeti izvuci, na isti nacin, iz takve situacije.

nije nam dobro nikome. ni radnicima, ni privatnicima, al da se drzava vecinom financira od tvog pdv-a za kavu bas se pitam gdje bi tek onda bili? ja naravno, pdv na kavu ne placam ipak sam kapitalista .

niti sam kolerik, niti je ovo tema za ovakvo prepucavanje, samo sam htjela dati pogled na "volontiranje" iz svojih cipela. sva sreca za ovu drzavu, nema nas ovakvih samo 1% niti je istina da nikog ne zaposljavamo. to ce ti potvrsditi bilo koji referent u poreznoj upravi.
    Posljednje uređivanje od hibiskus : 21.04.2012. at 18:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •