Pokazuje rezultate 1 do 50 od 248

Tema: Kada ste prestali dojiti i zasto?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Drage mame,sto se mene tice ja bi jos uvijek dojila,ali moram lagano prestat,moja malena ne bi tako rado odustala. Ima 9.5 mj i doji samo nocu i to na moj zahtjev jer smo se uspile ostavit dojenja danju. I to sve s razlogom jer bi ja trebala pocet radit brzo a radim i nocne smjene,a ona ne moze zaspat bez cike. Mene zanima kako je postupno odviknuti od nocnog dojenja. Imam malo vremena za to. Ne mogu s njom sjest i razgovarat ima samo 9,5 mj.

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj mimimimi prvotno napisa Vidi poruku
    Drage mame,sto se mene tice ja bi jos uvijek dojila,ali moram lagano prestat,moja malena ne bi tako rado odustala. Ima 9.5 mj i doji samo nocu i to na moj zahtjev jer smo se uspile ostavit dojenja danju. I to sve s razlogom jer bi ja trebala pocet radit brzo a radim i nocne smjene,a ona ne moze zaspat bez cike. Mene zanima kako je postupno odviknuti od nocnog dojenja. Imam malo vremena za to. Ne mogu s njom sjest i razgovarat ima samo 9,5 mj.
    Čini se da ni ti ni beba ne želite prestati. Pa nemojte!

Vjerujem da će se beba brzo naviknuti na tvoje uspavljivanje s tobom, a drugačije uspavljivanje kad te nema.

Mislim da postupno odvikavanje ni s 9,5 ni s 19,5 nije lako. Ja sam svojoj objašnjavala i sve je razumjela (malo nakon 2 godine), ali kad je noć dođe, razum nestaje, ostaju osjećaji. A ona želi sisati. Trajalo je nekoliko noći- ona je plakala, ja sam je grlila i mazila i govorlila joj da znam da joj nije lako, ali da ja ne želim više da ona jede noću. Nakon toga se prestala buditi zbog toga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •