Evo ja jucer nosila prvi put bebu u pognae na dulje staze - dva puta po ca. 2h
Prednosti: stvarno, ali stvarno brzo se stavlja beba u njega (negdje u rangu slinga) mogu bez frke se sagnuti i zavezati cipele, mogu stariju dici na ruke (na kratko) bez da me strah da ce beba ispasti iz nosiljke (sto me sa slingom strah), kad je dobio malo siz da mu je dosta nije se mogao iskobeljati kao iz slinga
Mane: malo me nazuljalo remen za hlace na kuku (ne mogu bez remena - spadaju mi hlace), smijesno izgleda ako ga ne skinem sa sebe dok nemam bebu (inace sam navikla nositi sling na sebi i kad ne nosim bebu), mali malo slabije vidi van (ali zato intenzivno zvace naramenice - morm hitno nabaviti ono za zvakanje sto se stavlja, nosiljka je bila jaaaako mokra od zvakanja)

Mislim da je to bila dobra investicija, ja sam za sada jako zadovoljna, danas idemo na izlet i pretpostavljam da ce mali vise-manje cijelo vrijeme biti u nosiljci, pa mozda stignem isprobati i headrest (on inace jako slabo zaspi u nosiljki, ne znam zasto, treba mu sto godina i da je premoren. Ali srecom ne cvili ni ne place kad je premoren, samo kad je gladan...)