Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 141

Tema: Jel ide tko tražit blago za kuću na Hrelić?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    remar centat i reto centar su 2 ratzličita centra!
    http://www.retocentar.hr/

mi se opekli jednom sa remarom, ali reto mi se čine ok!
    Jel ovo prava web stranica? Meni otvara rehabilitacijski centar za ovisnike.

Inače Hrelić je cool! Ovisno kako ubodeš dan, al recimo večina onih stvari sa Britanca su stvari sa Hrelića koje ljudi uzmu, malo poprave, obrade, lakiraju, oslikaju i onda 20 puta skuplje prodaju na Britancu.

mama Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

moja šogorica je uredila cijeli starinski stan od 130kvadrata sa stvarima sa Hrelića, šogor ima zlatne ruke,, sve je u starinskom štihu a jeftino su prošli...
    i kuhinja im je od starinskih ormarića...
    i izgleda super!

i inače kupuju sve ali baš sve tamo

i žive kao carevi sa jednom prosječnom plaćom, i idu svake godine na putovanje u zimu (last minute) i svako ljeto u viksu na 3mjeseca na more..njih 4-ero...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Na Hreliću sam bila mislim jednom ili dvaput, vodila me frendica da i to vidim Istina da se naći stvari koje ne možeš nigdje drugdje naći, kako bi se reklo od igle do lokomotive.
    Sjećam se da je frendica kupila neku cool kožnu torbu od jedne mlađe žene koja je imala 10-ak cool torbica i neku odjeću na prodaju.
    Meni su bile zanimljive uglavnom knjige i srebrni nakit, a definitivno se tamo može naći i cool kožnih jakne i kaputa. Jedna moja druga frendica je često išla na Hrelić i tamo ih je nakupovala u svim bojama. Mislim da ih je kasnije oprala ili dala u kemijsku čistionicu i cool su izgledale.

Namještaj se ne sjećam da sam vidjela, ali bilo je definitivno lampi, porculana, sitnica za kuću, kuhinju, radionicu... Stari vrijedniji namještaj uglavnom skupljaju Romi u kvartovima kad ide glomazni otpad. Dođu prvi i dežuraju kod tog komada namještaja dok ne dođe netko njihov s prijevozom da to odvezu. Već točno znaju koji namještaj vrijedi (neki čak znaju i u koju epohu spadaju) i onda ga prodaju restauratorima ili antikvarijatima, koji im isplate neki mizerni iznos od par stotina kuna, a taj namještaj onda u njihovoj trgovini vrijedi desetke tisuća kuna. Mislim da je bila jednom reportaža o tome na TV-u.

Osobno mi je lijepo vidjeti stare komade namještaja u muzejima ili dvorcima, ali ne bi to voljela imati u svom stanu, isto mislim da namještaj i prostor nosi energiju ljudi koji su živjeli s njim. Više sam za minimalizam i moderniji Ikea dizajn u prostoru gdje živim.

Ali da Hrelić ima svojih čari, ima. Vjerojatno zato jer podsjeća na "stara vremena" i na stvari koje smo možda i zaboravili da su nekad postojale

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Citiraj bucka prvotno napisa
    remar centat i reto centar su 2 ratzličita centra!
    http://www.retocentar.hr/

mi se opekli jednom sa remarom, ali reto mi se čine ok!
    Jel ovo prava web stranica? Meni otvara rehabilitacijski centar za ovisnike.
    oba su rehab. centri za ovisnike, i dijelom (jako malim) se financiraju na taj način.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Danas bila prvi put, iznenadila se kakve se stvari sve prodaju. Adaptirano mlijeko, svakakvi lijekovi, polupotrošena kozmetika, prastare autosjedalice... To me najviše šokiralo.

Da se naći zgodnih stvari za doma, ali treba baš imat baždareno oko i puno strpljenja. I za dječicu se može naći robice i igračaka, ali od svega tamo pa po mojoj procijeni je jedno 60% neupotrebljivo. Ali kako kažu one man's trash is another man's treasure.

Ja sam naravno bila u potrazi za vintage komadima odjeće i našla sam par komada po 3-5 kn!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mene zanimaju starinske drvene škrinje, zna li netko kako se njima kreću cijene?

inače meni je super taj restaurirani namještaj, probat ću iskoristiti nešto vlastitog, a još ne mogu prežaliti jednu komodu iz jednog dosta poznatog dvorca koja sam pronašla već uništenu, sumljam da bi se dala restaurirati, a predivna je

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni se sviđa minimalizam tipa ikea, ali rado bih restaurirala neki stari komad (pogotovo obiteljsko naslijeđe) i dala osobnost prostoru

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    mene zanimaju starinske drvene škrinje, zna li netko kako se njima kreću cijene?

inače meni je super taj restaurirani namještaj, probat ću iskoristiti nešto vlastitog, a još ne mogu prežaliti jednu komodu iz jednog dosta poznatog dvorca koja sam pronašla već uništenu, sumljam da bi se dala restaurirati, a predivna je
    Vidjela sam ti neke škrinje, mi smo se skoro odlučili za jednu. Nisu starinske, ali izgledaju kao da jesu, rađene na starinski način bez ijednog čavla, ako se ne varam 600 kn. Mi već imamo jednu starinsku, ali dok je kupiš i restauriraš to ti jako skupo ispadne.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

uh, to mi je preskupo, ja imam jednu od svog djeda, samo ću je prebojati u bijelo i možda staviti neki fora natpis pa da mi bude za igračke

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a koji dan je najbolje otići za stvari za kuću? ili je sve na ponudi svaki dan?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hrelić je samo nedjeljom i srijedom (ima manje nego nedjeljom) ali stare su mi informacije, nisam bila dugo duuuugo ... čekam proljeće!

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    uh, to mi je preskupo, ja imam jednu od svog djeda, samo ću je prebojati u bijelo i možda staviti neki fora natpis pa da mi bude za igračke
    probaj na njuskalu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

meda me prestigla, baš sam ja htjela reći da pogledaš na njuškalu...

Na brzinu našla ovo (ma da mi se čini malo skupo, ali možda cijena podliježe pregovorima, a ako je puno drvo i u dobrom stanju, možda to i nije tak puno): http://www.njuskalo.hr/stilski-namjestaj/sanduk-oglas-3840183

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Imam poznanicu koja je na Hreliću znala kupiti kapute po 20,30kn i to sasvim lijepe i jednostavne, svakave ali tko voli nek izvoli..ja ne volim nositi nošenu odjeću (kao dijete da, ali sada ne..)

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

u sklopu sajma automobila, Hrelić "radi" sri i ned. bolje doci sto ranije oko 7, jer tada je najbolja ponuda, a oko 11-12 (ovisi o vremenu) su vec "rasprodaje" ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stare škrinje - reto centar antikvarijat na čulinečkoj - oko 300kn pa naviše

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pa bome su skupe te stare škrinje

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Drvena škrinja ima nezgodnu stranu - zna prignječiti prste. To i nije najbolje rješenje za svakodnevno spremanje igračaka. Možda umjesto drvene škrinje možeš nabaviti košaru (pletenu). Isto služi, a puno manje košta.

Evo tu imaš nešto - više vrsta (košare za drva, ali imaš i s poklopcem na istoj web stranici): http://www.drvenarija-pospaic.hr/Web...%2CProductName

Mi smo imali pletenu košaru za veš obloženu tkaninom za plišane igračke. Davno sam to dala u vrtić, a sve mi se čini da nisam trebala jer moji se i dalje vole igrati s plišavcima iako su već veliki.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ova pletena je baš lijepa, a istina ima i takvih za veš oko 100-150 kn i stane dosta igračaka, to mi se čini bolje za igračke u uporabi, a one koje se rijetko koriste bi i drvenu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ima tih košara isto na Hreliću, novih, obrtnici imaju tamo štandove. Ako trebaš nešto ekstra, može se dogovoriti da ti naprave, ali dugo nisam ništa trebala pa ne znam kakve su cijene.

Mislim da ima i na Trešnjevačkom placu, ali manji je izbor. Vjerojatno ima i po drugim većim placevima.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

otići ću baš vidjeti, samo koliko se sjećam skuplji su od tih košarica u ikei i sl.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Imam dvije škrinje doma, nepraktične su, osim što zauzimaju puno mjesta, svaki put kad hoćeš nešto sa dna, moraš kopat sve. To je baš za držati nešto što vadiš jednom godišnje.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Imam dvije škrinje doma, nepraktične su, osim što zauzimaju puno mjesta, svaki put kad hoćeš nešto sa dna, moraš kopat sve. To je baš za držati nešto što vadiš jednom godišnje.
    onda prodaj meni jednu
    ako su lijepe starinske naravno ili samo starinske za uredit

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Lijepe starinske, tata ih restaurirao i poklonio mi, tako da...

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

sutra idem nakon višemjesečne pauze
    ja Hrelić obožavam,mogla bi zujati satima (što je moj ekvivalent nečijem vikend odlasku u shopping centar)...
    stvarno ima svega,od polupotrošene kozmetike (kak je već netko napisao) do knjiga,časopisa i antiknih sitnica (što ja obično kupujem)
    tu sam nakupovala knjiga i knjiga i zbog toga se po meni najviše isplati otići

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

malo skrećem s teme, ali zna li netko gdje rekonstruirati ili prodati staru škrinju?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Već par godina hodam na Hrelić (nedjeljom). Moram priznati da mi je na početku bio "bed " mislim na cjenkanje, raspitivanje o stvarima i tak to ida na početku nisam ni kupovala bog zna što puno stvari ali nakon nekog vremena dobila sam snage i sad kad god odem kupim si uvijek nešto,
    npr. mušku majcu s gargamelom za 30 kn, žensku skaj jaknu za 50 kn,narukvicu 30 kn (bijeli sedefi), dječju jaknicu za 10 kn.... još puno, puno stvari.
    Sve stvari kupljene su nove i neke čak zapakirane. Znači osim rabljene robe tamo ima i puno prodavača koji prodaju robu jednaku onu u bilo kojem butiku ali za puno manje kunica. Najviše još uživa u svemu tome kad dođem na posao u nečem novu i kolegice me pitaju gdje si to kupila i koliko si platila i kad nemogu vjerovati da je stvarno to tako jeftino pa kad me još neki pitaju hoćemo skupa onda sam najzadovoljnija i najsretnija.

Zato svima preporučam da odu do Hrelića da ne odustanu odmah prvi put da navrate još koji put i počnu uživati jer tamo ima i onoga čega nema.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tina55, ja bih se prvo obratila ovim curama http://zadovoljna.hr/clanak/uradi_sa...amjestaja.html, ako želiš da oslikaju za tebe, ili im želiš prodati, one vjerojatno znaju kamo dalje s tim..

Ja sam na Hreliću uvijek bila pješke/tramvajem, pa sam kupovala samo male stvari, ali našla sam puno korisnih. Za namještaj sam čula da je važno doći što ranije, što meni u studentsko vrijeme nije bilo baš izvedivo.
    Ali starci baš prekjučer sa smeća dovukli odličnu fotelju iz 60ih, treba je samo pretapecirat.
    Od starog namještaja,meni su najdraže one kredence iz 50ih (tipa ova: http://2.bp.blogspot.com/_hUttv1oyVW.../kredenca1.jpg), kad se obojaju vrlo se lako uklope u moderan namještaj, a daju ono nešto. Iako jako volim Ikeu, malo mi je bezveze kad je u stanu sve s njihovim potpisom, od namještaja, tekstila do slika na zidu.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

tangerina,divan je ovaj kredenac...uf ja jako patim na te starinske stvari,iako na Hreliću to samo razgledavam...ali sitnice si volim kupit...nažalost ovu nedjelju nisam išla radi vremena.
    zanima me kakva su vam iskustva s kupnjom nakita od srebra i poludragog kamenja.ima onih par ženskica koje prodaju,nisu baš ni jeftine (za Hrelić,mislim),a kako se baš ne razumijem u procjenu ne znam je li pravo ili ne

zvjezdica ZG avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

ja sam bila prije tri tjedna...išla sam bez nekog plana ali odlučna da zaobilazim auto dio i one štandove - znači samo onaj dio gdje mali ljudi prodaju. ima svega, našla sam prekrasnu mjedenu tacnu za 30 kn, naljepnice sa zid koje inače koštaju preko 150 kn jedan frajer prodaje po 30-50 kn (normalne, zapakirane, u velikim količinama ih ima) i našla sam puno slikovnica za djecu novih koje izlaze uz novine inače po smiješnim cijenama (5 - 10 kn). e da - što je oduševilo moju curku - oni suludo skupi dječji časopisi u koje dobijete neki poklon (barbie i sl.) po 10 kn. eto...mislim da ne treba imat predrasuda jer tamo nema samo stare robe iz nečijeg ormara već svega što se može prodat...

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Na Hreliću sam se znala obući od glave do pete, kompletno uvijek nova roba, samo mnogo jeftinija, bicikli, knjige, stripovi, itd. Btw, imaju odlične 'gablece' grafče na tavče, grah, gulaš... Svakako treba otići pogledat. Nema se što za izgubiti.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Doga prvotno napisa Vidi poruku
    Na Hreliću sam se znala obući od glave do pete, kompletno uvijek nova roba, samo mnogo jeftinija, bicikli, knjige, stripovi, itd. Btw, imaju odlične 'gablece' grafče na tavče, grah, gulaš... Svakako treba otići pogledat. Nema se što za izgubiti.
    Ma Hrelić je zakon. Djecu smo kompletno opremili odličnim rolama, stripovima, kupimo knjige, slikovnice..., svega ima, točno znam gdje i kod koga što mogu naći, muž uvijek nađe alate koji mu trebaju...
    Prošli put sam kupila veliko ogledalo s okvirom, takvo sam sa čežnjom gledala u Kiki, ali je oko 400 kuna pa ništa...No, na Hreliću sam ga kupila za 50 kuna, bilo bi i jeftinije da je kod Cigića, oni su bolji i hoće se cjenkati, ali ovo je bilo kod profesionalnih preprodavača, znam ih već godinama, koji ne spuštaju cijene.

Okvir je imao malo oguljenu boju pa sam ga pošpricala auto-lakom (u Pevecu tuba laka stoji oko 34 kune i ima je dosta za više predmeta), pošpricala okvir i eto ga novo ogledalo s okvirom.
    Tako se masu stvari s Hrelića može srediti, lusteri, svjećnjaci, čudesa....

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bravo Nena, zvuči super. Ja sam sredila i stvari na koje sam nabasala za vrijeme glomaznog otpada: potpuno novi stakleni stol, drvenih nogu koje sam izbrusila i pofarbala; mali stari viseći regal sa staklenim izrezbarenim vratima, također izbrusila i polakirala u mahagonij boju (pravi unikat), te mali poličar koji sam posprejala u crno i ukombinirala sa crnim pločama koje su prije služile kao police za gramofon i komponente od mm.. Eto, svima se sviđa, a ne košta ništa

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Doga prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo Nena, zvuči super. Ja sam sredila i stvari na koje sam nabasala za vrijeme glomaznog otpada: potpuno novi stakleni stol, drvenih nogu koje sam izbrusila i pofarbala; mali stari viseći regal sa staklenim izrezbarenim vratima, također izbrusila i polakirala u mahagonij boju (pravi unikat), te mali poličar koji sam posprejala u crno i ukombinirala sa crnim pločama koje su prije služile kao police za gramofon i komponente od mm.. Eto, svima se sviđa, a ne košta ništa

E, to i ja radim, to mi je ujedno i jedini hobi, prefarbavanje predmeta i ukrašavanje decoupagom.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hrelić

Kod nas je uobičajena i susjedska razmjena stvari - mi dajemo i dobivamo razne viškove (namještaj, kućanski aparati, o odjeći da i ne govorim), dakako knjige... Ali Hrelić je psihoterapija. Sad smo već i djecu zarazili.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a meni zazubice rastu, ali nemam više balkon na kojem mogu lakirati i šmirglati... pa samo pasem oči. Radovi i renoviranje nula bodova u ovoliko kvadrata

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

mi u Osijeku imamo jednom mjesečno sajam antikviteta
    i moja M. ga već obožava, uvijek joj kupimo neke igračkice
    hrpu knjiga smo nakupovali tamo, MM našao Orwelovu 84-u za 30 kuna
    a postoji već i anegdota i sprdnja na moje cjenkanje - prvi puta sam se išla u životu cjenkati i ispala budala, he he (jedan mjesec kupili privjesak teletabisa, valjda Lalu za 10 kuna i dođemo idući mjesec kupiti preostala dva - Po nisu imali - i pitam ja ženu, može 2 za 10 kuna... ono, bar da sam rekla za 15, kaže ona, ne može, a ja, ajd dobro, dajte onda za 20 - mm me još i sada sprda kada spomenemo sajam)
    što se tiče namještaja i sl., meni super zvuči to prefarbavanje, sve te sitnice..., ali MM to totalno bedira, njemu smeta i stalak za začine na kredencu tako da o tome mogu samo sanjati
    da, kod nas svake nedjelje ima auto pijaca gdje osim rabljenih automobila ima i svega što i na Hreliću, ali nam nije blizu pa ne idemo, a imamo i drugačiju rutinu nedjeljnog prijepodneva

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Hrelić

Kod nas je uobičajena i susjedska razmjena stvari - mi dajemo i dobivamo razne viškove (namještaj, kućanski aparati, o odjeći da i ne govorim), dakako knjige... Ali Hrelić je psihoterapija. Sad smo već i djecu zarazili.
    super je to sa susjedima,to me asocira na one američke "garage sales",baš mi je prijateljica pričala kako šteta što toga nema kod nas,netko se riješi viškova,netko nešto nađe za sebe ili se mijenja,a sve to u dvorištu
    bila sam jučer napokon-2 knjige za 10kn i 2 torbe 20kn

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kad nemamo dvorišta a i malo viškova LOL

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    biće da je zato,ja sam uvijek mislila da je to zato jer smo darežljivi i sramežljivi

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Tja, naši viškovi često se odnose na promašene investicije...

Primjer: kupili djeci stolce s pet kotača za radne stolove - potpun promašaj! Stajali su najprije u stanu (i popikavali smo se na njih), pa smo ih odnijeli u podrum (pa nisam mogla ući u šupu) sve dok nismo jedan udomili lani, a drugi baš prošle subote.

Takva će biti sudbina i radnih stolova - mlađi sin završava 4. razred i kad promijenimo parket u sobi, stolovi lete van i ulazi nešto drugo. Nisam sigurna da ćemo ih prodavati, dugo su i izdržali budući da su kupljeni kao privremeno rješenje, pa će i oni ići u susjedsku razmjenu. U zamjenu obično dobijemo kojekakva iznenađenja (npr. veći dio lektire za više razrede) i svima je dobro. Iz drugih izvora u razmjenu dobivam domaće poljoprivredne proizvode i tako...razno.

Ovaj vikend smo još udomili dječji bicikl (isto dobiven susjedskom razmjenom, samo je otišao dalje) i jedan romobil koji su dečki odavno prerasli (eh, taj je bio kupljen - deda i baka su to donijeli za neki rođendan).

Idući vikend udomit ćemo stari mužev bicikl (on od lani ima novi) i premali sinov bicikl (njemu moramo kupiti novi, uskoro) pa će se u garažu opet moći normalno ulaziti .

Kaj se Hrelića tiče, neke zaista omiljene odjevne predmete nabavljene tamo nosim već gooodinama, našla sam i drugih korisnih stvari, a jedini mi je problem obuzdati se da previše krame (rabljene i nove) ne dovlačim doma.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pratim vas.
    Povremeno se zaletim po nekakvu džidžicu.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Da to je i meni problem, kupim nešto jer je super očuvano i povoljno i onda za par dana skužim da mi i nije bilo baš najpotrebnije...

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    a jedini mi je problem obuzdati se da previše krame (rabljene i nove) ne dovlačim doma.
    pa da, toga se i ja bojim
    kad bih krenula, mislim da bih imala drloga od onih drvenih klompi kakve je nosio moj dida do kojekakvih hoblerica i sličnog alata, pa fenjera, avana...
    ma, mene oduševljavaju sve te starinske stvari uz koje sam odrasla kod baka u rodnom selu pa kad odem na naš sajam antikviteta kao da sam ušla u vremenski stroj

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Idem sutra rano sabajle prije nego zakuha gužva u prometu. Kažu da se isplati i to vidjeti. Navodno da preprodavači u srijedu uzmu puno robe koju potom prodaju u nedjelju. Idem vidjet pa javim.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Vratila se faca s Hrelić placa.

Nisam razočaran jer sam kupio jednu džidžu, rezalicu za kruh i slično. Ova doma je pred mirovinom.
    Jutro navodno nije bilo tipično jer je još noćas kišilo pa je pristizanje ponuđača bilo nešto sporije (tako su ljudi komentirali). SVE sam obišao barem dvaput i snimio nekoliko interesantnih stvari, ali koje mi zapravo ne trebaju.

Opći ugođaj - ni nalik na nedjelju. Osjetno manje profesionalnih muljatora. Počelo je nešto poput gužve kad sam bio na odlasku.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

od kad do kad je? ja nisam nikad bila srijedom.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Isto. Do 13h pa se raziđu.

Ljudi komentiraju kako je sve ~30% jeftinije nego nedjeljom, ali mi se čini da je ponuda ipak nešto veći problem. Recimo, želim nabaviti sjeckalicu za granje na viksi, a ne želim plaćati 850kn++ za novu, ali ... nema. Zato ima kosilica k'o u priči. Svaka pali k'o mina.

Hajd, prednost je potpuni izostanak turbo folka. U nedjelju se svaka cajka s lakoćom obuče i nadrnda od glave do pete, a i karaoke joj časkom slože.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Moram se onda i ja konačno otkrotrljati sljedeće srijede. Kako je bolje, ići autom ili pješke? Nisam bila jedno 15 godina, baš ste me inspirirali.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Isto. Do 13h pa se raziđu.

Ljudi komentiraju kako je sve ~30% jeftinije nego nedjeljom, ali mi se čini da je ponuda ipak nešto veći problem. Recimo, želim nabaviti sjeckalicu za granje na viksi, a ne želim plaćati 850kn++ za novu, ali ... nema. Zato ima kosilica k'o u priči. Svaka pali k'o mina.

Hajd, prednost je potpuni izostanak turbo folka. U nedjelju se svaka cajka s lakoćom obuče i nadrnda od glave do pete, a i karaoke joj časkom slože.
    dakle rezime- srijedom manja gužva,manja ponuda,jeftinije cijene i ugodna tišina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •