Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Liječnik kojem cijepljenje nije najvažnija stvar na svijetu MOLIM PREPORUKE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

koja je to pedijatrica koja dijete na redovnim kontrolama (2-4-6-12mj) ne važe???

mislim da bi svakako trebala naći drugu/novu pedijatricu jer to što dijete od 8mj nije ni jednom bilo bolesno i nije neki pokazatelj kakvog će dalje zdravlja biti (kada krenu jaslice npr) pa je ipak uputno imati pedijatra u kojeg imaš povjerenja, a ne da propituješ svaku pretragu, lijek i sl.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj ekica prvotno napisa Vidi poruku
    koja je to pedijatrica koja dijete na redovnim kontrolama (2-4-6-12mj) ne važe???

mislim da bi svakako trebala naći drugu/novu pedijatricu jer to što dijete od 8mj nije ni jednom bilo bolesno i nije neki pokazatelj kakvog će dalje zdravlja biti (kada krenu jaslice npr) pa je ipak uputno imati pedijatra u kojeg imaš povjerenja, a ne da propituješ svaku pretragu, lijek i sl.
    Znam, upravo zbog toga i tražim drugu. Bili smo kod nje sa 2 i sa 4 mjeseca, nije ga izvagala, a ovo sa 6 sam preskočila (i sad me grize savjest) jer jednostavno ne želim ići kod nje, a nikako da nađem nekog drugog za koga znam da me ne čeka isti tretman.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •