-
Peterlin, očekujemo izvješće s današnjeg RS! Što se tiče radionica nisam ih nikada radila na klasičnom roditeljskom jer mi se čini da bi nekim roditeljima takav način rada bio tlaka i frustracija...... Radila sam radionice na način da se roditelji sami prijavljuju ako ih zanima ponuđena tema. Primjeniti to na cijeli razred čini mi se, zasada, hm prilično izazovno 
vertex, jesu li predmetni učitelji pripremljeni da uvedu djecu u svoj predmet, problem je našeg visokog obrazovanja. Formalno svatko s diplomom i položenim stručnim ispitom jest. ja kao psiholog ne moram imati pojma o metodici fizike npr, niti moje mišljenje po tom pitanju učitelj fizike mora uzeti u obzir....
što se tiče ostalog dijela posta - razmišljanja nam idu u istom smjeru
Piplice, cvijeta i kod nas su organizirana predstavljanja učitelja iz cijelog Razrednog vijeća na početku školske godine, što je odlično prihvaćeno od strane roditelja, dok s druge strane učitelji ne vide tome smisao i prilično rogobore 
Mima, o kakvom predavanju se radilo - plenarnom za više razreda odjednom - ili? I tko ga je držao?
cvijeta73, okrugli stol s moderatorom, super ideja već zamišljam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma