Dragi svi, štand ćemo imati ipak na Trgu bana Josipa Jelačića od 10-14 sati.
U skladu s tim, promijenila sam avatar koji možete preuzeti kod mene u potpisu, ili među ponuđenima od strane foruma.
Nadam se da se vidimo u što većem broju!
Dragi svi, štand ćemo imati ipak na Trgu bana Josipa Jelačića od 10-14 sati.
U skladu s tim, promijenila sam avatar koji možete preuzeti kod mene u potpisu, ili među ponuđenima od strane foruma.
Nadam se da se vidimo u što većem broju!
Šteta što je dugi vikend pred nama jer dosta ljudi bježi iz Zagreba na odmor (kao i ja) ali nadam se svejedno dobrom odazivu i da će akcija uroditi plodom![]()
Na uvodnom postu teme je upravo unešena ruta šetnje i obavijest da je štand na Trgu. Dakle, došlo je do malog editiranja.
Sada sve znamo, vidimo se!
Posljednje uređivanje od reny123 : 25.04.2012. at 20:41
i mi iz Slavonije!
Naše morske vile i vitezi(ce) slavonske ravni![]()
![]()
i za sve naše ostale putnice
pa ni vrag da je zagrepčankama postao problem prošetati novu obleku po subotnjoj špici s prvim ljetnim temperaturama?!!![]()
Mi cemo biti daleko ali saljem roditelje i nadam se jos ponekog. Zao mi je da ne mozemo osobno doci. Nadam se da ce akcija uspjeti!
U mislima i cijelim srcem ču bit s vama,jednostavno sam predaleko
Sissy super ti je avatar, ima da ga obučem čim prođe ova akcija
sorry za OT morala sam.
Podižem!!!!!!! Ko još stiže?
Posljednje uređivanje od mare41 : 26.04.2012. at 17:27
Ja ću Rijeku pobrojati:
1. Mali Mimi
2. tigrical
3. lucija83
4. innu
5. Argente
stižem sa zakašnjenjem, jedna ali vrijedna![]()
Bravo darci!!!otkazali smo planove za put, pa stižemo i mi
stižemo i moj dragi i ja.
Imali kakav okvirni br. koliko nas dolazi? Moram biti iskrena da mi se sve ovo čini kao slabi odaziv i zbog toga sam tužna.
Ne biti tužna već zovi ljude!!!!
Ajmo ekipa - pa to je jednom u godini - odvojite bar sat vremena![]()
ooooooooooooooooooo dea, ne brini, pa ne zapisuju se ljudi samo ovdje, ne bih sad copy-pastala neku listu koju već imam. Bit će nas, ne brini!
ma šaljem i na poslu i privatno i skupila sam neku ekipu ali eto možda mi je samo takav dan![]()
Sad sam upravo pročitala jednu divnu izjavu Hellen Keller:
''Sami možemo učiniti tako malo; zajedno možemo učiniti tako mnogo.''
Ajmo se sada skupiti u što većem broju jer zajedno možemo sve
Ja poslala poziv na Face i SMSom kojih nemam na Facu
zasada uz mene još bar 3 hodača
mi smo trebali ići na more i odustali ali ja ipak ljuta na mm jer on je prvo rekao da će me samo dopratiti a sada ni to
jer kao on ne vjeruje da se ovakvim prosvjedom mož neš riješiti, grrrr
Šaljem virtualnu potporu jer ne mogu doći.
Hvala curama koje će se odazvati i sretnoooooooo![]()
Go girls, go!!!!! Mi smo sutra u Zg ujutro tako da nismo bili u mogučnosti doći i danas....
ajmo cure,još stignete krenuti
ja krećem sada![]()
U mislima sa vama, na žalost viša sila me spriječila
kako sam tužna što ne mogu s vama nemate pojma, ali u mislima iste!!!
drago mi je da sam upoznala neke cure ali moram priznat i jako razočarana odazivom
uz dužno poštovanje svima ali jednostavno nije mi jasno da je toliko problem doć u šetnjicu i dat podršku sami sebi jer ovo je naš problem
slažem se s tobom Dea84 da je ovo problem naš koji ćemo mi i jedino mi moći riješiti, no sigurna sa da ćemo već sljedeće godine imati veći odaziv na ovakve akcije i ovu šetnju. Treba razbiti predrasude prema potpomognutoj oplodnje ne samo u svom okruženju, u svojim obiteljima, na svom radnom mjestu, mnogi od nas tek trebaju polako ali sigurno razbiti predrasude i u vlastitim glavama........ polako ali sigurna, bude to, vidjet ćeš.
Meni odaziv bio u skladu s očekivanjima, vjerujem da može i bolje ali za prvu akciju ZAJEDNO ZA PLODNOST sam zadovoljna)
Imali smo krasne majice, super je bilo vrijeme, ljudi su nas primjetili a i mediji su bili. Za početak dovoljno.
S ovim nećemo zakon mijenjati ali možemo ukazati na neplodnost kao pojavu.
Zadnja osoba koja je danas prišla štandu i to nakon što smo štand pospremile i prije nego što smo ga napustile je bila časna sestra sa štanda prekoputa. Vrlo ljubazno je prišla i htjela nam pokloniti Rode koje je prodavala od stakla. Uglavnom smo ugodno popričale, nasmijale se i čak joj na kraju se uljudno predstavile. Rekle joj da se borimo s neplodnošću te da jedinom potpomognutom oplodnjom možemo ostvariti roditeljstvo. Uglavnom, vrlo iskreno i praktično - pozdravila je to)
Tako da mission impossible? e pa nije)
kadauna
meni je bed sto se nisam unaprijed sjetila reci vam da se na rodinim standovima i oko njih - ne pusi
to je dio naseg etickog kodeksa koji se primjenjuje na sve akcije u kojima sudjelujemo, bilo same, bilo u partnerstvima
zao mi je ako/sto su se neke cure uvrijedile, jer je vjetar donio neke komentare![]()
joj, Kadauna, kako ti to lijepo sumiraš![]()
Meni se cini da smo ipak "poslali poruku"... Bilo nas je koliko nas je bilo...uvijek moze vise! Ali bilo je lijepo vidjeti i mlađe i starije i mame i tate i velike klince i male klince i bebeke u setnjici s istom porukom...
Baš mi je bilo drago da sam uspjela doći tj Bartol i ja.
Pusa svima
Ja bih htjela reći Hvala! svima koji su došli.
Posebno hvala svima koji su potegnuli stotine kilometara da bi prošetali sat vremena za svjesnost o neplodnosti.
I još jedan naglasak (od moje malenkosti): hvala svima onima koji imaju djecu i došli su. To su ljudi koji nisu zaboravili kako neplodnost boli i koji se često i nesebično izlažu za nas koji se još uvijek borimo.
mi smo jako sretni da smo sudjelovali.
pozdravi svima!
Da, bio je užitak slušati kako jedna žena, za koju bi pomislili da nema veze s profanim svijetom, tako praktično, razumski, ovozemaljski prihvaća i rješava stvari koje joj donosi život. A pritom ne mislim (samo) na nas, nego i na onih par stvari koje nam je nabrzinu ispričala. Ako takva žena, časna sestra, koja se iz jedne ljubavi odrekla djece ima dovoljno široko srce da razumije i opravdava postipak u želji za majčinstvom (ili baš zbog toga), pitam se kako mogu neki drugi ljudi u ime istog boga izgovoriti toliko ružnih riječi.
Međutim,svima koji ste došli; i ja sam nas očekivala (nadala se) više. Drago mi je da nije bilo u duhu protesta nego uistinu senzibilizacije. Veselim se ideji da ovo postane tradicionalano događanje. Koliko sam shvatila Fertility Awareness Day nije jedinstveni u svijetu (pls ispravka ako griješim), pa možemo same odrediti svoj dan (kao Ameri, prva/zadnja subota u mjesecu
)
Ja moram zahvalit curama koje nisu na našem pdf-u, a došle su nas podržati, hvala vam!! Rijeka i SB.
I da, vjerujem Kadauninim riječima da će nas dogodine biti još više, s puno novih/starih nickova, a nek bude krivo onima koji sad nisu mogli/htjeli doći na druženje. Vrijednim štand curama![]()
meni uvijek poslije bude žao što mi je tamo neugodno pitati koja je koja...
Ponosna sam što sam bila dio akcije! Pozdrav svim dragim ženama s kojima sam se danas družila!
Ipak moram posebno pozdraviti Mare41 koja me apsolutno svaki put dočeka i otprati iz Zg i MC koja se toliko trudila oko našeg parkinga da nemam riječi!