Pokazuje rezultate 1 do 50 od 141

Tema: Jel ide tko tražit blago za kuću na Hrelić?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    sve besplatno ili po kunu, a, mislim, živo smeće, ali djecu silno veseli.
    Pusti, ima to i odgojnu crtu. Kad krenu pilat "kupi mi ovu //grozno glupu pi.dariju za gro kuna// ili ću ti plakat i radit šou", onda im pojasniš da na "smetlištu" ima za kupiti dva takva za kunu.
    Posljednje uređivanje od Davor : 29.04.2012. at 23:26

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Pusti, ima to i odgojnu crtu. Kad krenu pilat "kupi mi ovu //grozno glupu pi.dariju za gro kuna// ili ću ti plakat i radit šou", onda im pojasniš da na "smetlištu" ima za kupiti dva takva za kunu.
    odmah se u srijedu ujutro pakiram i idem. bez djeteta. i opet pitanje, gdje se tamo parkira? Uz cestu?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    odmah se u srijedu ujutro pakiram i idem. bez djeteta. i opet pitanje, gdje se tamo parkira? Uz cestu?
    Nemoj uz cestu. Ljudi to rade i samo zakrče promet. Mi dolazimo iz smjera Dugava, ulicom Kamenarka i onda lijevo do kraja, do parkirališta, platiš babi na ulazu 10 kuna za cijeli dan i miran si.
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 03.05.2012. at 15:50

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj uz cestu. Ljudi to rade i samo zakrče promet. Mi dolazimo iz smjera Dugava, ulicom Kamenarka i onda lijevo do kraja, do parkirališta, platiš babi na ulazu 10 kuna za cijeli dan i miran si.
    nije mi problem hodati, nego se potajno nadam da ću naći nešto za što će mi trebati auto

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    nije mi problem hodati, nego se potajno nadam da ću naći nešto za što će mi trebati auto
    Ma povezi auto, obavezno, parkiralište je ogromno, a 10 kuna nije puno za cijeli dan. Tamo se uvijek nešto nađe, zašto bi teglila po torbama, osobito sad po vrućini.
    Još ćeš ti i gepek napuniti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •