Moja nije više tako mala, 20 joj je mjeseci, ne priča, odnosno priča, ali mi ne razumijemo
ne traži još sama, ali kad ju pitam hoćemo li piškiti, ona odgovri da ili ne.. to je jedino što razumijemo od njene priče.. Ili ju jednostavno stavim na tutu kad mislim da bi trebala piškiti, ako treba obavi, ako ne treba digne se i ode..

Odgovori s citatom
,po tome sam skužila da ga zanima..samo me brinulo što stvarno jako malo priča, samo osnovno ono mama tata cici, njam,ali sve razumije.....Došli kući i ja ga zezala, pa ko je gol, ko to nema pelenu,mama ide piškit, jel ti moraš piškit,on bi vikao pšt
,prvih par puta je sjedao i dizao se,i jednom se slučajno upiškio u nju, oprao ruke u svojoj izlučevini sav oduševljen i naravno digli smo frku sa bravo i prenemagali se nosili bacit u bljak(školjka),pustio je vodu opet i opet...prekjučer sam ga nutkala jel moraš piškit, ajde idi piškit, i stvarno je išao sjedat, samo se jednom upiškio na pločice. Jučer smo čak u grad išli bez pelene..i nije se upiškio,rekla sam mu prije nego smo krenuli jel moraš piškit, samo je odfljio ne, nisam ga forsirala ,ponjela rezervnu robu jer sam mislila da će se ocijedit u gradu..ali nije, nego čim smo došli kući sjeo je na posudio i obavio..jučer je čak i sam sjedao, znači konta kada mora a čak mi se čini da i savršeno kontrolira jer recimo malo se upiški, ode bacit i pustit vodu a onda opet sjedne i popiški se još, i opet trči puštat vodu, to mu je fora i onda cjepka tak da što više vode potroši.
Kako je prošao vaš period ponovnog zapišavanja? Kako ste se nosili s tim? Mi imamo isti slučaj, jedino je kod nas to potaklo rođenje sekice! Prvih tri tjedna je bilo strašno, jednom se upiškio 4 puta u sat vremena. Sada, nakon mjesec i pol je puno bolje, ali i dalje se upiški 2 puta dnevno i ukaka tu i tamo. Živim u nadi da će ubrzo proći...
Ne mora značiti da će i tvoje dijete na taj način reagirati, to je samo moje iskustvo... Sretno s odvikavanjem!