Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: rani pubertet kod djevojcica, kako izgraditi svijest o prikladnom ponasanju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Malo off topic (al može i on) - taj Teen je grozan. Ja ga više svojoj curi ne kupujem. Kupovala sam ga dok jednom u navali slobodnog vremena nisam cijelog prelistala.
    Taj časopis totalno podupire i navlači curice na problematično ponašanje. Npr. naslov "kako otkačiti starce na ljetovanju", "kako biti primjećenija od drugih"
    Sponzoruše su glavne face. :bljak:

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa Vidi poruku
    Malo off topic (al može i on) - taj Teen je grozan. Ja ga više svojoj curi ne kupujem. Kupovala sam ga dok jednom u navali slobodnog vremena nisam cijelog prelistala.
    Taj časopis totalno podupire i navlači curice na problematično ponašanje. Npr. naslov "kako otkačiti starce na ljetovanju", "kako biti primjećenija od drugih"
    Sponzoruše su glavne face. :bljak:
    Slažem se. I nisi uopće off. To sve ide u paketu. A "OK"? Uspjela sam ubrati tekstove o zvjezdama i zvjezdicama, postere i tako to, teme o dečkima, ma ništa prepametno.
    I sad ja kažem- čuj, to je za one starije od 13, pa piše ti teen, no, ništa, čitaju ostale iz razreda pa će i ona. ovca sljedbenica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •