Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: Naslovnica koja je šokirala Ameriku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nadam se da će link raditi.
    http://www.bastabalkana.com/wp-conte...ateljnica1.jpg
    Evo, ostavimo religiju po strani jer je u ovom slučaju potpuno nebitna, i posmatrajmo samu sliku. Majka koja doji dete koje definitivno nije beba. Ali ovde nema ni traga tom "dojim, pa šta" stavu, samo bliskost, ljubav i smirenost. Zašto nisu odabrali neku sličnu pozu? Ja sam ćerku dojila do 36 meseci i svaki put je to bilo uz zagrljaj, a ovo na naslovnoj mi više liči na ono kad se avion puni gorivom u letu nego na dojenje. Slika dojenja lišena sadržaja.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj IvanaR prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da će link raditi.
    http://www.bastabalkana.com/wp-conte...ateljnica1.jpg
    Evo, ostavimo religiju po strani jer je u ovom slučaju potpuno nebitna, i posmatrajmo samu sliku. Majka koja doji dete koje definitivno nije beba. Ali ovde nema ni traga tom "dojim, pa šta" stavu, samo bliskost, ljubav i smirenost. Zašto nisu odabrali neku sličnu pozu? Ja sam ćerku dojila do 36 meseci i svaki put je to bilo uz zagrljaj, a ovo na naslovnoj mi više liči na ono kad se avion puni gorivom u letu nego na dojenje. Slika dojenja lišena sadržaja.
    potpisujem

iako, kad malo bolje čitam i članak i komentare ispod, a hvala Bogu komentare i neke od vas uopće mi nije čudno što i mene okolina sve više smatra luđakinjom

i mi imamo ovakve fotke, ali ih niti ne izrađujem niti ikome pokazujem, ne zato jer mi je bed da se vide moje sise ili da mi je bed zbog djeteta nego mi je to onako, ono nešto, uhvaćeno u najljepšem trenutku bliskosti što uopće ne želim dijeliti s nikim drugim
    da mi moje, skoro trogodišnje dijete, poželi sisati na sred trga, ne bih joj uskratila pa da nas gleda petsto ljudi, no isto tako, ne mašem ni sisama ni njom na njima da bi ikome išta dokazala
    no, da o tome treba govoriti, treba, jer očito neki imaju malo tvrđu glavu pa ne dopire do njih
    govoriti pa makar i na ovako provokativan način jer će se valjda, kada krene priča o ovome u kakvom "osvještenom" društvu naći neka tamo SikaPika, IvanaRI ili netko sličan i reći, e halo ljudi, dojenje s 4 nije izmislila Amerika

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •