Pokazuje rezultate 1 do 50 od 159

Tema: Poklon za učiteljicu na kraju 4.OŠ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moj malac odlazi ove godine iz vrtića. Problem je što su mješovita skupina pa mi je to malo bedasto skupljat samo od školaraca.
    Jeste imali takvih situacija?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Moj malac odlazi ove godine iz vrtića. Problem je što su mješovita skupina pa mi je to malo bedasto skupljat samo od školaraca.
    Moji su dečki bili u mješovitim grupama. Oproštajna zabava bila je za sve po sistemu svatko donese kekse koje voli i litru soka, a novac za cvijeće (zapravo, bila je košara s voćem umjesto cvijeća) i poklon skupili su samo roditelji školaraca.

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    I kod mene je ovakva situacija. Prošle godine su skupljali samo roditelji školaraca a roditelji djece koja ostaju dali su poklone sami od sebe neovisno od školaraca. Mene to čeka ove godine. Još se nitko od roditelja školaraca nije javio da zajedno kupimo nešto tetama a meni se neda gnjaviti s tim tj. da ih ja zovem. Ako ostane ovako, tetama ću kupiti nešto simbolično kao od nas i to je to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •